7 Pers. Rimor Winterbanden & Sk. 2014 met Brengservice.

Renault Rimor uit 2014 | (3 reviews)

Utrecht, Utrecht, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Joop

Responds within 2 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 59% of the requests

Features

Length:
7.48 m
Width:
2.34 m
Height:
3.05 m
Year built:
2014
Tare Mass:
2790 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Km free:
2100
Engine:
Renault Master
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
7
Seats:
7
Seatbelts:
7

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Strikt

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

3 Reviews

Samen met mijn zoon hebben we een geweldige vakantie. Ons doel was om van kasteel naar kasteel te reizen door heel Frankrijk heen. De camper leek ons daarvoor ideaal. En inderdaad heeft het volledig aan onze verwachtingen voldaan. De vrijheid, de krachtige motor, de ruimte, het gemak wegen ruimschoots op tegen het nadeel van de veel geluid uit de camper, zowel van de motor als van het rammelen. En ondanks enkele pechmomenten, zoals lekke band en tijdelijke uitval van de koelkast. Maar met een belletje naar Joop en Camptoo, en de problemen werden opgelost.
Wel een tip voor huurders, die net zoals wij blind willen varen op de TomTom navigatie. Check vooraf de route die de TomTom instelt, want hij stuurt je gerust een landweg op waar een tegenligger je niet meer kan passeren of vice versa. Kies snelwegen als tussenpunt, zodat je niet te lang op de slechte wegen zit waar je maar je überhaupt maar 30-50 km/u kan halen.
Lekker grote camper, rijdt ondanks de grote perfect. Kan makkelijk met het verkeer mee en je stiefelt in de heuvels alle vrachtwagens op de rechter baan voorbij, kruissnelheid op de snelweg van 110 is geen probleem. De inrichting is meer dan compleet en wat ons betreft iets teveel van het goede. Zo hebben we de waterkoker, senseo, staafmixer, keuken-weegschaal etc. maar thuis gelaten. Er zat 1 koekenpan in, voor een gezin wat weinig, we hebben de keuken inrichting dan ook aangevuld/gewisseld met ons eigen camping servies. Onder het onderste stapelbed is de "schuur", ook ruim genoeg. Er zaten 6 hard plastic stoelen in, ook deze hebben we omgeruild voor onze lichtgewicht klapstoeltjes, daardoor hoeft het bed niet steeds te worden opgeklapt, jammer dat de klaptafel er net niet in paste. Aandachtspunt is dat de watertank tijdens het rijden niet geheel gevuld kan zijn, als je echt gaat camperen moet je dus de jerrycan vol meenemen. Joop arriveerde op tijd en nam ruim de tijd om alles uit te leggen. Handig is dat je een laptop via hdmi op de tv kan aansluiten. De satteliet tv heben we niet gebruikt, was iets te omslachtig voor ons. Kortom fijne ruime camper, goede rij-eigenschappen, de inrichting had voor ons wat praktischer gekund.

Read more reviews