Ci Riviera Fiat Ducato 2,8 Turbo Diesel 6 persoons camper

Fiat Ducato 2,8 Turbo Diesel | (12 reviews)

Dordrecht, Zuid-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Huib

Responds within 1 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 83% of the requests

Features

Length:
7.00 m
Width:
2.35 m
Height:
3.15 m
Year built:
1999
Tare Mass:
2940 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Km free:
Unlimited
Engine:
Ducato 2,8 I.D.T.D.
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

12 Reviews

2 weken deze camper gehuurd en ik kan zeggen: het is prima bevallen.
Voor onze vakantie contact gehad met Huib om alvast even de camper te bekijken, geen probleem. Het is namelijk de eerste keer dat we met een grote camper weggaan. Alles werd goed uitgelegd, ook bij twee keer vragen en uitleggen raakte het geduld van Huib niet op;)
Onderweg hebben we de eerste dag ook nog gebeld met een vraag, zijn hierbij prima geholpen!
De camper was goed uitgerust, schoon, rijdt heerlijk, altijd stroom gehad zonder op te laden, camper laadt zelf onderweg op, 100liter watertank zit er in, keukentje is compleet, alles werkte zoals van tevoren verteld. Met 4 personen goed te doen. 5-6 zou kunnen, wordt wel wat krapper natuurlijk. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Het grote bed achterin slaapt heerlijk.
Wat lekker is was het onbeperkt aantal kilometers wat je mag rijden, hoef je daar verder niet over na te denken.
We zijn voor de eerste keer naar Zuid-Noorwegen en Zweden geweest, mooie tocht gemaakt via Kristiandsand, Stavanger, Preikestolen, Oslo, Malmo en daarna overgevaren van Trelleborg-Sassnitz. We gaan zeker Noorwegen verder verkennen.
Nog op of aanmerkingen? Een mobiele airco had lekker geweest, kan je gewoon huren bij Huib, dachten wij niet nodig te hebben in Noorwegen, maar tijdens terugweg in Duitsland met hittegolf was het wel fijn geweest.
Oftewel, deze camper is prima aan te bevelen voor een korte of lange trip en met de hulp van Huib en zijn vrouw gaat dat zeker lukken!!


Wij hebben de fiat ducato camper
gehuurd van 27-7-2019 t/m 11-08-2019. Doel van de reis was samen met man, dochter, schoonzoon en 2 kleinkinderen van 2 en bijna 1 naar Zweden reizen om daar de 1e verjaardag van mijn kleinzoon te vieren samen met zijn andere (deense ) opa en oma die in Zweden een zomerhuis hebben. De camper maakte het mogelijk om samen afwisselend te rijden, rusten en de kindjes bezig houden. Met aan boord een toilet, een koelkast een zithoek en een lekker bed achterin voor wat bewegingsvrijheid en niet onbelangrijk , genoeg ruimte om alles mee te nemen wat je met kleine kindjes nodig hebt. Eenmaal op de plaats van bestemming maakten we gebruik van het zomerhuis maar bood de camper wel een extra slaapplek, toilet en koelkast en werd gebruikt voor de gezamelijke uitstapjes met de rose lekker in de koelkast mee voor onderweg. Erg steile bergen zou ik niet doen met de camper want je merkt dat je met het stijgen direct moet terug schakelen. Toen wij naar een mooi uitzichtpunt reden moesten we zelfs terug naar z’n 1. Maar eenmaal boven was het heel mooi, behoorlijk druk maar we waren wel de enigste camper die de rit aandurfde. De camper heeft geen airco waardoor we meestal met de cabine ramen open reden. Dit is goed te doen maar wel een beetje luidruchtig. De camper is van 1999 dus niet de nieuwste maar wel betrouwbaar en betaalbaar. Hij rijdt prima, goede spiegels waardoor je goed zicht hebt . Contact met Huib was prettig. We wilden zaterdagochtend vroeg vertrekken en mochten de camper vrijdagavond al halen. Alles prima in orde

Read more reviews