Luxe & Compacte 6-persoons camper met stapelbed!

Dethleffs A 5881 | (1 review)

Wijk en Aalburg, Noord-Brabant, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Remo

Responds within 1 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 45% of the requests

Features

Length:
6.20 m
Width:
2.36 m
Height:
3.20 m
Year built:
2011
Tare Mass:
2830 kg
Gross Vehicle Mass:
3499 kg
Mileage included:
1500 km
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Worldwide
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Passenger insurance, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

1 Review

Tijdens mijn zoektocht naar een camper zag ik drie ongeveer dezelfde campers. Ik heb deze uitgekozen omdat hij zonnepanelen had. Verder was ik benieuwd of er op de "Tomtom" een mogelijkheid zat om de afmetingen van de camper in te voeren zodat je niet op wegen terecht zou komen die niet geschikt zouden zijn voor de camper. Remo verzekerde mij dat dat kon. Toen we de camper gingen ophalen, bleken we niet met Remo te maken te hebben maar met een andere man. Dat vond ik op z'n minst gezegd vreemd omdat wij daar niet van op de hoogte waren gesteld. Op de camper bleken geen zonnepanelen te zitten, er was geen "Tomtom"-systeem aanwezig en alhoewel er wel een tv in zat, was er geen schotel aanwezig zodat je geen tv kon kijken. Kortom ik voelde mij nogal belazerd.
Tijdens onze reis kregen we opeens geen warm water meer. Ondanks diverse suggesties van jullie kant, werd het probleem niet opgelost. Dat kon ik pas doen nadat ik vrienden van mij had geraadpleegd. Verder kregen we opeens geen water meer, maar was de pomp in de watertank aan het ronddansen als je de kraan open deed. Ook hier heb ik weinig support van jullie kant gehad. Ik heb het weer zelf moeten oplossen. Er bleek een onderdeel verdroogd en verroest te zijn.en dat moest vervangen worden.

Remo
Reply from Remo:

Beste Thecla, er staat duidelijk in de advertentie dat er geen tomtom, schotel en zonnepanelen op zitten. Dit is ook nooit gezegd door mij. Wegens mijn werk in het buitenland ben ik zelf niet altijd in de gelegenheid om de uitgifte van de camper te verzorgen. Met het warm water hebben we ons best gedaan om een oplossing te vinden, maar dit was nog geen dag later al door jullie zelf opgelost. Wat ik jammer vind is dat er niet achter de camper is gekeken met achteruitrijden, terwijl dit sterk geadviseerd wordt ondanks de achteruitrijcamera. Het gevolg: €1350,- schade..

July 2019