Compacte, goed onderhouden 4 pers. camper met veel leefruimte. (Tijdens de p...

Hymer b574 | (2 reviews)

Staphorst, Overijssel, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Hans

Accepts 74% of the requests

Features

Length:
5.96 m
Width:
2.20 m
Height:
2.87 m
Year built:
1997
Tare Mass:
2890 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
1400 km
Engine:
TDI 2,5
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Worldwide
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Passenger insurance, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

2 Reviews

Hallo, ons verblijf bij festival Lowlands zit er weer op, en mede dankzij Hans hebben we ook kunnen gaan, want de vorige camper die wij gehuurd hadden, daar was de motor van kapot gegaan bij de vorige huurder, en kon in 2 dagen niet meer gemaakt worden, wij dachten dat het niet meer zou lukken om nog een andere camper te huren, maar Camptoo is gaan zoeken voor ons, en kwam uit bij Hans, die had nog precies die dagen zijn camper vrij tussen twee huurders in. Eigenlijk mocht normaal gesproken de camper niet mee naar festivals, maar Hans heeft voor ons toch het groene licht gegeven (na uitleg verhaal van Camptoo) en daar waren wij natuurlijk heel erg blij mee! Een hele fijne camper voor 4 personen, het is allemaal top gegaan, en we hebben genoten! Hans nogmaals bedankt, en misschien tot nog een keer!
Voor onze eerste camper-vakantie viel onze keuze op de camper van Hans. Hans reageerde snel op ons verzoek en n afspraak om nader kennis te maken was snel gemaakt. Camptoo had de contractuele en financiële afhandeling prima verzorgd.
We werden hartelijk door Hans en zijn vrouw ontvangen en ervaringen en tips werden onder t genot van n cappuccino gedeeld. Hans nam uitgebreid de tijd om zijn camper uit te leggen. Zoals op Camptoo omschreven bleek de camper in praktijk ook te zijn: n complete, schone en goed uitgeruste wagen. Op de dag van vertrek nam Hans weer alle tijd om uitleg te geven, de camper was voorzien van een verrassingspakketje met n lekker flesje wijn. Gewapend met door van Hans gekregen aanvullende reisboekjes kon de reis langs de Moezel met gerust hart beginnen.
En het is een heerlijke relaxte vakantie geworden. De camper reed fantastisch en voelde zeer betrouwbaar, heerlijk zittende captain chairs, cruise control en achteruitrijd camera maakte de tour zeer ontspannen. Bij kruissnelheid reed de camper lekker rustig, maar er was genoeg power om snel te kunnen inhalen of n 14% berghelling (was niet gepland;-) ) te nemen. Wat ook belangrijk punt bleek, de camper heeft een zeer korte draaicirkel wat parkeren etc zeer eenvoudig maakt. Kortom de zeer betrouwbare en compleet uitgeruste camper en een uitermate vriendelijke en behulpzame eigenaar maakte onze vakantie tot een onuitwisbare herinnering met n verzekerd camper-vervolg! Bedankt Hans en Elly