José: compact comfort met hotelbed

Renault MASTER 3.5T L1H2 2.5 DCI 100 Q | (6 reviews)

Groningen, Groningen, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Erwin

Responds within 4 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 92% of the requests

Features

Length:
4.99 m
Width:
2.37 m
Height:
2.49 m
Year built:
2006
Tare Mass:
2249 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
1400 km
Fuel:
Diesel
Transmission:
Automatic
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
2
Seatbelts:
2

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Cancellation policy: Strict

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Worldwide
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

6 Reviews

Een interessante ervaring met een ervaren en prettig rijdende camperbus. Voor ons de eerste keer en bewust gekozen voor een niet al te grote camper. Gemakkelijk parkeren en flexibel was onze insteek bij de keuze voor “José”. Een behulpzame eigenaar, Erwin, die tijd nam voor het beantwoorden van alle beginnersvragen die gesteld worden bij een beginnende campeerder. Wij gaan zeker nog een keer gebruik maken van het uitgebreide aanbod van Camptoo en bevelen deze organisatie dan ook van harte aan!
Fijne camper. Wel iedere dag zwemmen ipv douchen, maar dat vonden wij wel prima. Handig dat het kookstelletje zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Dankzij het zonnepaneel waren we onafhankelijk voor stroom zodat we overal konden staan en toch onze drankjes lekker koel stonden. Ook fijn dat je bed gewoon al klaar staat na een lange wandeling in de bergen!

Read more reviews