Volkswagen T5

Volkswagen TRANSPORTER | (2 reviews)

Tynaarlo, Drenthe, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Ugo

Features

Length:
4.80 m
Width:
1.95 m
Height:
2.05 m
Year built:
2008
Tare Mass:
2002 kg
Gross Vehicle Mass:
2800 kg
Km free:
1750
Engine:
2.5 TDI
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
5
Seatbelts:
5

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Included
Towing costs, Replacement camper included, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €250.

2 Reviews

we vonden het erg leuk om met de rode VW camper door Noorwegen te trekken. de bus rijdt lekker en trekt goed. Goed bed ook. we hebben ervan genoten.
Hallo, wij zijn 65-plussers en zijn 4 weken op vakantie geweest met deze camper naar Noorwegen. Voor onze wensen van vakantie houden was de camper ideaal, je bent vrij en mobiel, je kan dus te allen tijde besluiten om te "gaan en staan" , je hebt alles bij je, hij is compact en toch voldoende ingericht (door het hefdak kan je goed luchten en in de bus staan, indien nodig kan je comfortabel in de bus zitten, er is een koelbox en je kan prima een maaltijd bereiden). De motor trekt het uitstekend in de bergen en doordat je hoger zit, is het nog meer genieten van alle mooie panorama's om je heen.
Kortom, we hebben een hele fijne en mooie vakantie gehad, voor herhaling vatbaar en zeer aan te raden als je van deze vorm van vakentie houdt.