-- 6 Persoons Adriatik --

Fiat DUCATO | (5 reviews)

Bergschenhoek, Netherlands

Features

Length:
6.70 m
Width:
2.25 m
Height:
3.00 m
Year built:
2002
Weight:
2870 kg
Km free:
1500
Engine:
2.8 td
Fuel:
Diesel
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

About the owner

Owner Karin

Responds within 12 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 75% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (5)

Wij hebben net 21 dagen door Noorwegen getrokken met de camper van Karin. De camper is tip top in orde en meer dan compleet. Het contact met Karin is altijd heel prettig geweest.
Het was een superleuke ervaring met een camper paar daagjes weg ... het was een nette camper en mankeerde niks aan ...zou t zo weer doen .. en gaat waarschijnlijk zeker weer gebeuren
Wij hebben een fijne ervaring opgedaan met de Adriatik van Karin .Het was super leuk en een aanrader wat ons betreft . Hele fijne en nette camper en het contact met Karin was ook prettig , goede uitleg over de camper . Echt een aanrader en wat ons betreft zeker een optie voor onze volgende vakantie. Bedankt Theo en Jannie
Prima contact met Karin, soepel met afwijkende haal-en brengtijden. Complete camper waar we veel plezier van gehad hebben.
Wij hebben een weekend lang heel erg genoten van deze mooie camper. De camper oogt van binnen en buiten als nieuw, is zeer ruim en van alle gemakken voorzien. Daarbij rijdt de camper zeer soepel. Het contact met Karin was zeer prettig en laagdrempelig. De uitleg over de camper was super volledig en daarnaast lag er ook een compleet instructieboek in de camper klaar, echt top. Wij zullen deze camper graag nog eens lenen!