ZEER LUXE CAMPER BJ-2017 AUTOMAAT ADRIA COMPACT SL 660 X 212/ met rek voor 2...

Adria Compact SL | (7 ratings)

Nijverdal, Overijssel, Netherlands

About the owner

Owner Frans

Accepts 83% of requests

Features

Length:
6.60 m
Width:
2.12 m
Height:
3.00 m
Year built:
2017
Tare weight:
2644 kg
Max. weight motorhome:
3500 kg
km's included p/w:
2000 km
Engine:
Ducato 2.3 multijet
Fuel:
Diesel
Transmission:
Automatic transmission
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
No children
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 30 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Alternative camper included, Accomodation costs in case of repairs, Insurance for passengers, Transport costs to garage and replacement accommodation and Breakdown service

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €1,000. The deposit will be returned to you after the rental period.

7 Ratings

Beste Frans en Mariette, wij hebben genoten van jullie luxe camper, geheel compleet, met tafel, stoelen, verloopstekkers enz. enz. we hebben nergens mis gegrepen, wij zijn jullie erg dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen om met jullie luxe camper op pad te zijn geweest, is zeer zeker voor herhaling vatbaar. Wij hebben alles als zeer positief ervaren: het persoonlijk contact, de complete camper met alle toebehoren die je nodig zou kunnen hebben. Onze hartelijke dank, wij Daan & Fenna, wensen jullie Frans & Mariette, ook heel veel suc6. voor nu en in de toekomst.
Tja, dan heb je maar een klein vakje om je mening te geven. Want ik heb veel te vertellen. Alleen maar goeds. Het eerste contact met Camptoo, daarna de bezoekjes aan Frans en Marriet om de camper te bezichtigen. Met koffie en lekkers. Ontspannen en gevoel krijgen van welkom zijn. Alles goed uitgelegd. En dan op stap. De mooiste reis van ons leven. Niet alleen door wat we hebben bezocht en gezien, maar ook door de camper. Alles er op en er aan. En, zoals dat gaat, dan ben je onderweg vergeten hoe een bepaald knopje werkt. Éen appje naar Frans en direct een goed instructiefilmpje retour met uitleg. Super!
Alles was zo mooi, zo heerlijk. Vooral de begeleiding van Camptoo en Frans en Marriet. Wanneer ik weer ga huren, dan weet ik nu al waar ik naar toe ga.

Read more reviews