Sloop 2

Adria Sloop 2; ADRIA WIN-D | (9 reviews)

Vorchten, Netherlands

Features

Length:
5.60 m
Width:
1.90 m
Height:
2.40 m
Year built:
2005
Weight:
2590 kg
Km free:
1500
Engine:
Peugeot
Fuel:
Diesel
Berths:
3
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Eddy

Responds within 4 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 73% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Flexibel

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (9)

De sloop 2 is prima bevallen.
De camper is voorzien van alle gemakken waardoor het een beetje vol is. Groot voordeel is dat je je met deze camper vlot kunt verplaatsen en ondanks de vele voorzieningen aan boord voelt de camper niet collosaal aan.
wij hebben 2 prachtige weken in Bretagne gehad. Camper voldeed helemaal aan onze wensen. Rijdt comfortabel, goed wendbaar,. Ook de achteruit rij camera is handig. Inventaris ruim voldoende, Bed ligt prima maar aan de smalle kant maar dat is persoonlijk. Eddy is een prettige , flexibele verhuurder die snel reageert op vragen.
Dit is werkelijk de prettigste camper met alles erop en eraan die wij de afgelopen 8 jaar hebben gehuurd. We kampeerden op een terrein zonder elektriciteit, dus de zonnepanelen hadden voor ons veel toegevoegde waarde. Ook dat de koelkast alle vijf dagen door koelde omdat ie op gas liep was een uitkomst. Ook de badkamer met een toilet waar je gewoon echt op kon zitten was een plus.

Verder met de verhuurder: Eddy is de verhuurde die iedere huurder zich wenst. Prima uitleg, zowel mondeling als op papier en erg prettig in de omgang. Als wij een echte camper vakantie zouden plannen, zou deze camper grote kans maken onze eerste keus te zijn. Ook omdat de camper bijna zo soepel en makkelijk reed als een gewone auto, wat een groot verschil is met de meeste campers waarin we hebben gereden.
Onze camperontdekkingstocht is volledig geslaagd met deze camper van Eddy die ons perfect paste. Mede door de goede uitleg en de papieren handleiding kwamen we niet voor verrassingen te staan. De compacte camper bood alles wat nodig was en ook onze hond had prima de ruimte. Veel praktische bergruimten en optimaal licht door de vele ramen. Het open contact met de natuur, ook als je binnen zit was heerlijk door de schuifdeur en de openslaande deuren achter. Het vaste fietsenrek was superhandig en zo waren we zeer mobiel ook in steden. Wij raden een ieder aan om deze camper te boeken, alleen snijden we dan in onze eigen vingers.... wij komen zeker terug!
We hebben genoten van de korte vakantie. Camper is ideaal. Niet zo'n grote unit, makkelijk te rijden, overal plek. Ideaal voor 2 personen. Meer zou krap worden. Eddy is ook een makkelijke verhuurder, geen poespas. Het enige wat tegenviel was dat we geen zon hadden. Maar daar kon Eddy noch de camper wat aan doen...
Na een uitgebreide uitleg van Eddy (zeer behulpzaam en vriendelijke gastheer) gingen we op pad naar Denemarken. Een heel fijn busje om in te rijden. Rijd goed mee op de snelweg, wendbaar en makkelijk te parkeren onderweg. Alle voorzieningen zijn aanwezig om heerlijk rond te kunnen trekken en vrij kamperen.

Wij waren met twee volwassenen en een kind van 6 jaar. Dat gaat net. Maar na een paar dagen werd het toch wat te krap. Kwam ook door het weer. Het was nog te koud/nat om veel buiten te doen. Daarnaast is het busje voor lange, brede mensen (vanaf 1.90) wat krap. Als je veel buiten verblijft, is dat geen punt.

Een mooi busje voor twee personen. En Eddy helpt je graag. Zeker een aanrader!
Goede uitleg vooraf van Eddy gekregen. Omdat het onze eerste keer was en wij veel vragen hadden konden we de camper zelfs vroeger ophalen. Genoten van een week toeren in Duitsland. De camper wende heel snel en voldeed aan onze verwachtingen en was makkelijk te handelen. Wij gaan weer een camper huren, nu een ander type zodat wij straks een goed keuze kunnen maken bij een evt. aanschaf.
Wij hebben de buscamper van Eddy gebruikt voor een tweeweekse vakantie naar Italie en Oostenrijk. Wij gingen op vakantie met mijn ouders die zelf over een buscamper beschikken. De camper Sloop 2 is technisch goed en heeft een complete inventaris. De camper doet goed mee op de Duitse wegen en heeft voldoende trekkracht in de bergen. Vooraf heeft Eddy alles duidelijk uitgelegd over het gebruik van de camper en de uitleg tevens op papier aan ons uitgereikt. Wij hebben niet voor verassingen gestaan. De vakantie met de camper was voor ons een unieke ervaring en voor herhaling vatbaar. Eddy en sloop 2 bedankt.
De Sloop 2 is een heerlijke compacte maar toch volledig uitgeruste camper. Lekker vlot op de snelweg, maar ook handig op de wat kleinere weggetjes en in de stad. Dat is de reden dat ik deze camper heb uitgezocht voor mijn reis naar Zweden en Noorwegen. Eddy is een zeer aimabel persoon die zeer snel reageert op eventuele vragen en hij geeft een zeer heldere en uitgebreide uitleg omtrent het gebruik van de camper (krijg je ook nog op papier mee zodat nog wat kan opzoeken indien nodig). Tevens kun je je auto bij hem parkeren indien nodig. Wat mij betreft is de Sloop 2 een absolute aanrader en zou hem met plezier nog een keer mee willen nemen op vakantie