Sloop 2

Adria Sloop 2; ADRIA WIN-D | (13 reviews)

Vorchten, Gelderland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Eddy

Responds within 1 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 67% of the requests

Features

Length:
5.60 m
Width:
1.90 m
Height:
2.40 m
Year built:
2005
Tare Mass:
2590 kg
Gross Vehicle Mass:
3300 kg
Mileage included:
1500 km
Engine:
Peugeot
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
3
Seats:
6
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Flexibel

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Included
Towing costs, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

13 Reviews

Voor het eerst met een camper op pad geweest (waren een caravan gewend). Prima camper, kleine compact, alles aanwezig. We moesten wel even wennen aan de beperkte ruimte, maar daarentegen zeer gemakkelijk in het verkeer! Duidelijke uitleg van Eddy, met de uitleg ook nog eens op papier! We hebben een leuke vakantie gehad.
Wij hebben mede dankzij de buscamper van Eddy een geweldige reis gehad naar en in Noorwegen. De bus rijd erg fijn, zowel op de snelweg als op de smallere bergwegen. Verder van alle gemakken voorzien. Door het zonnepaneel en koelkast op gas hadden we nauwelijks extra voorzieningen nodig waardoor we veel in de vrije natuur konden kamperen.
De camper was ideaal met 2 volwassenen en onze zoon van bijna een jaar. Hij kon eenvoudig op het voorste bed slapen in een speciaal bed tentje wat we hadden meegenomen.
Zelfs op regenachtige dagen hebben we ons goed kunnen vermaken in de camper.
Eddy is een hele fijne verhuurder. Alles was erg duidelijk uitgelegd, inclusief wat handigheidjes rondom het kamperen met een camper. Het contact via de mail verliep ook erg snel en prettig. Bedankt Eddy, als we nog eens een camper huren gaan we er graag weer mee op pad!

Read more reviews