Ruime sterke camper met vast bed en grote drager (fietsen/motor/scooter(s)/sc...

Fiat FFB Avantgarde 655 | (2 reviews)

Nijmegen, Gelderland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Maarten

Responds within 10 hours
Responds to 75% of the messages
Accepts 17% of the requests

Features

Length:
6.55 m
Width:
2.20 m
Height:
2.70 m
Year built:
1993
Tare Mass:
2620 kg
Gross Vehicle Mass:
3100 kg
Mileage included:
1400 km
Engine:
Ducato 2,5TD
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

2 Reviews

Wij (Patries en Cennie) hebben twee heerlijke camperweken beleefd met de zeer compleet uitgeruste camper van Maarten. Deze camper heeft al wat meer levenservaring, maar alles werkt prima en solide. Het tweepersoonsbed achterin slaapt heel comfortabel. Het is niet de snelste en stilste camper, maar op de snelweg is inhalen van vrachtwagens of caravans geen enkel probleem.
Maarten is een prettige verhuurder waarmee je prima kunt onderhandelen over ophalen en terugbrengen van de camper. Zit echt niet vast op de tijden die Camptoo hanteert.
Dank Maarten, voor de eerste keer is deze camper in de verhuur gegaan dus de introductie was nog een beetje onwennig. Mijn reis ging via Amsterdam naar Berlijn alwaar ik een klus te doen had. Helaas was het zeer koud en ook de eerste dagen in Berlijn. De camper alhoewel ik alleen reisde is zeer ruim voor 2 personen. Daarnaast is het besturen een genot, zeer rustig voor de enorme lengte. Ik heb geen gebruik hoeven maken van de vele accesoires aan boord. Werkelijk alles is aan boord. Misschien nog een omvormer voor 1 stopcontact 220Vac. Helaas werd mijn perfecte reis 25km voor het inleveren door een gebroken boud aan de stuurstang verstoort, Maarten stond direct paraat en met de hulp van de ANWB hebben wij de camper weer netjes thuis kunnen brengen. De troost was een lekker ontbijtje met Fenna en Sybrand ook jullie dank gr Rick