Ruime famillie camper

Citroën Voyager 435 | (2 reviews)

Hoogstraten, Vlaanderen, Belgium

About your Camptoo host

Your host Richard

Accepts 55% of the requests

Features

Year built:
2017
Tare Mass:
2900 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
1000 km
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
7
Seats:
7
Seatbelts:
7

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Non-Belgian licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

2 Reviews

Het was onze eerste ervaring met het reizen met een camper en dat is prima bevallen voor zowel ons als onze dochters van 8,10 en 13. Onze trip ging richting Normandië, niet te ver en eens ter plaatse op een korte afstand heel veel te beleven. Heerlijk om van plek naar plek te reizen, direct alles bij te hebben en pas ’s avonds te moeten beslissen waar je effectief gaat overnachten.
Richards’ camper is voorzien van alles wat we nodig hadden voor deze trip.
Richard is een zeer fijne eigenaar die ruim tijd neemt om info te geven over de werking en de uitrusting van de camper. We konden een 2-tal weken op voorhand al eens komen kennis maken en de mogelijkheden van de camper bekijken. Ook de flexibele ophaal en terugbreng-regeling én de snelle communicatie als we vragen hadden, konden we heel erg appreciëren.
Alle nodige handleidingen en instructie-video’s zijn ter beschikking zodat je tijdens de reis alle nodige documentatie bij de hand hebt voor als iets niet helemaal duidelijk is.
Richards’ camper is prima onderhouden en hij is terecht heel secuur op de staat van de wagen. We waren dan ook zeer blij om de camper spik en span weer af te kunnen leveren.
Bedankt Richard dat we met jouw wagen deze leuke trip hebben kunnen maken. Heel graag tot een volgende keer.
Eerste maal op weg met een camper. Zeer goede uitleg van eigenaar Richard. Ook toen we onderweg twijfels en vragen hadden konden we altijd bij hem terecht voor een zeer vriendelijke en duidelijke uitleg. Unieke ervaring, alles was tiptop in orde! zeer fijne eigenaar.