G'oldieDuca, 6 slpl. Sterke turbo diesel, Ga Europa verkennen!

Hobby DUCATO | (7 reviews)

Sprang-Capelle, Noord-Brabant, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Jankees

Responds within 9 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 93% of the requests

Features

Length:
6.50 m
Width:
2.20 m
Height:
3.20 m
Year built:
1991
Tare Mass:
2310 kg
Gross Vehicle Mass:
3100 kg
Mileage included:
1750 km
Engine:
2.5 turbo diesel
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
6
Seats:
8
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

7 Reviews

Helaas voldeed de camper niet aan onze verwachtingen. Om tien uur smorgens stond de camper niet gereed klaar, de vijfde versnelling werkte niet. Na overleg (was fijn geweest wanneer dit telefonisch eerder al opgepakt was door de eigenaar, scheelt weer een ritje op en neer naar Sprang-Capelle) spreken wij af dat Jan Kees om half 2 bij ons thuis in Tilburg zou staan om vervolgens met ons en de camper mee te rijden naar Paaspop te Schijndel, mocht de camper 't onderweg begeven. Hij kwam een uur (!) te laat aan rijden met de camper. Hij was zijn telefoon kwijt geraakt en kon ons hierover niet verwittigen?

Mankementen :
Het starten vd camper moest met een soort van pincet in een contact, de vijfde versnelling was kapot, zonnepanelen ontbraken, gasfles was praktisch leeg, toilet spoelde niet door, water kwam niet uit de kraantjes (Jan Kees vertelde ons dat hij het water volledig bijgevuld had?). De camper lag vol met troep en bv veel vliegen in het raamnetje, een schoon gevoel gaf het ons in ieder geval niet! Terwijl je extra betaald voor schoonmaak?

Jan Kees heeft aangegeven eventueel iets met de prijs te willen doen echter hebben wij, nu twee weken verder, daarover niets meer van hem vernomen.

Erg spijtig allemaal. Wij raden deze camper niet aan.

Wij vragen ons ook af of Camptoo de verhuurders / campers controleert?
We werden zeer hartelijk ontvangen door Jankees.
Hij heeft ons verschillende dingen duidelijk uitgelegd, jammer niet van de chemische toilet hoe we die moesten legen en hoe de douche werkte. We hebben wel geappt toen het toilet vol zat en een zeer uitgebreide app terug gekregen zodat we het heel goed snapte en het toilet gemakkelijk konden legen.
Ook is hij bij het ophalen een stukje mee gereden aangezien wij Tanja en ik nog nooit met een camper hadden gereden, was ontzettend fijn.
We zijn van de ophaal plaats naar Frankrijk gereden en zijn via Calais langs de kust van Normandië gereden, verschillende mooie steden en dorpjes bezocht.
Was een super vakantie.
Bedankt Jankees.

Read more reviews