CCC: Compacte Comfortabele Citroen Jumpy

Citroën JUMPY OD.DISPATCH | (9 reviews)

Teteringen, North Brabant, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Wim

Responds within 5 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 100% of the requests

Features

Year built:
2005
Tare Mass:
1646 kg
Gross Vehicle Mass:
2320 kg
Mileage included:
1750 km
Fuel:
Petrol
Transmission:
Automatic
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
2
Seatbelts:
2

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
No children
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Third party incl. fire and theft
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

9 Reviews

De camper van Wim is een handzamer, vlot rijdende camper, ook in de bergen. De inrichting is knap uitgedacht. Het bed is met losse planken, die overdag de basis vormen van de rugleuning van een bank over de hele breedte, op te bouwen tot een prima slaapplek. Omdat de planken nogal zwaar zijn, is het echter niet handig voor mensen die elke dag of om de paar dagen verder reizen. Voor wie langer op een plek wil blijven is het uitstekend.
De bijgeleverde tent is een prima aanvulling. Zo heb je er in een klap een ruimte van zo'n tien vierkante meter bij. De tent is bovendien met zuignappen aan de auto te bevestigen, waardoor die als het ware een geheel vormt. De tent is makkelijk los te koppelen, zodat de overdag met de camper op pad kunt. Als je het tenminste niet erg vindt het bed weer af te moeten breken en weer op te moeten bouwen.
De camper verkeert in prima staat, maar het is wel raadzaam vooraf de lijst met piepkleine gebreken en krasjes goed door te nemen.
Er is genoeg bestek voor twee personen, zij het dat dat bestek nogal oud en somtijds wat krakkemikkig is, zo zijn er vorken die gemakkelijk buigen. Maar goed, dat zijn natuurlijk kleinigheidjes. Al met al is het een prima camper die goed te gebruiken is wanneer men wat langer op een plek. blijft.
Wat een heerlijke, compacte bus! We hadden alles wat we nodig hadden. Doordat het luikje boven omhoog klapt, kun je staand aankleden, erg fijn! De banken zijn eenvoudig om te bouwen tot bed en er is heel slim met de ruimte omgegaan.
Kortom, perfecte bus om een paar dagen mee op pad te gaan!

Read more reviews