CCC: Compacte Comfortabele Citroen Jumpy

Citroën JUMPY OD.DISPATCH | (10 ratings)

Teteringen, North Brabant, Netherlands

About the owner

Owner Wim

Responds within 1 hours
Responds to 100% of messages
Accepts 83% of requests

Features

Year built:
2005
Tare weight:
1646 kg
Max. weight motorhome:
2320 kg
km's included p/w:
1750 km
Fuel:
Petrol
Transmission:
Automatic transmission
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
2
Seatbelts:
2
Seats while driving:
2

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
No children
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Non-Dutch license allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Flex

Insurance

Cover
Compulsory Third Party + Limited hull
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Alternative camper included, Accomodation costs in case of repairs, Transport costs to garage and replacement accommodation and Breakdown service

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €1,000. The deposit will be returned to you after the rental period.

10 Ratings

Fijne camper voor een paar dagen met alles wat je nodig hebt. Het bed opzetten duurt even maar slaapt goed. Verder rijdt de auto goed en de communicatie met Wim was heel prettig.
De camper van Wim is een handzamer, vlot rijdende camper, ook in de bergen. De inrichting is knap uitgedacht. Het bed is met losse planken, die overdag de basis vormen van de rugleuning van een bank over de hele breedte, op te bouwen tot een prima slaapplek. Omdat de planken nogal zwaar zijn, is het echter niet handig voor mensen die elke dag of om de paar dagen verder reizen. Voor wie langer op een plek wil blijven is het uitstekend.
De bijgeleverde tent is een prima aanvulling. Zo heb je er in een klap een ruimte van zo'n tien vierkante meter bij. De tent is bovendien met zuignappen aan de auto te bevestigen, waardoor die als het ware een geheel vormt. De tent is makkelijk los te koppelen, zodat de overdag met de camper op pad kunt. Als je het tenminste niet erg vindt het bed weer af te moeten breken en weer op te moeten bouwen.
De camper verkeert in prima staat, maar het is wel raadzaam vooraf de lijst met piepkleine gebreken en krasjes goed door te nemen.
Er is genoeg bestek voor twee personen, zij het dat dat bestek nogal oud en somtijds wat krakkemikkig is, zo zijn er vorken die gemakkelijk buigen. Maar goed, dat zijn natuurlijk kleinigheidjes. Al met al is het een prima camper die goed te gebruiken is wanneer men wat langer op een plek. blijft.

Read more reviews