Ruime gezinsvriendelijke alkoofcamper

LMC 580A | (4 ratings)

Neede, Gelderland, Netherlands

About the owner

Owner Robert & Jacqueline

Accepts 45% of requests

Features

Length:
6.30 m
Width:
2.53 m
Height:
3.10 m
Year built:
2001
Tare weight:
2903 kg
Max. weight motorhome:
3400 kg
km's included p/w:
1500 km
Engine:
Ducato 2.8 idTD
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual transmission
Driver licence:
B
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 30 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Alternative camper included, Accomodation costs in case of repairs, Insurance for passengers, Transport costs to garage and replacement accommodation and Breakdown service

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €1,500. The deposit will be returned to you after the rental period.

4 Ratings

Fijn en relaxt contact met Robert via email. Uitgebreid informatie over de camper voor het ophalen van de camper ontvangen, zodat je al een beetje weet hoe het allemaal werkt bij een camper. Erg handig, zeker als je voor het eerst op pad gaat met een camper zoals wij. De camper was ruim, maar ook knus genoeg om er even je eigen huisje van te maken. Schoon, fris en volledige inventaris. Verder reed de camper super, een krachtige motor. Enne het leuke kaartje en lekker fles wijn was top!!!
We hebben de camper voor 6 weken van Robert en Jacqueline kunnen huren en hebben met twee kleine kinderen een reis gemaakt door Frankrijk (Corsica), Italië, Oostenrijk en Duitsland. De kinderen pasten in de autozitjes naast elkaar in de treinzit.

Grote delen van de reis waren heuvel- of bergachtig wat de camper prima aan kan. Sowieso rijdt de camper soepel en voelt het stabiel. We hebben nergens moeite gehad om (weg) te komen.

De uitrusting is heel compleet en schoon, alle wenselijke uitrusting (van droogrek tot kaasschaaf) is aan boord en netjes verzorgd. De bedden in alkoof en achterin zijn voorzien van lattenbodems en prima kussens en slapen lekker.

Het contact met Robert is zeer prettig zowel voor, tijdens als na de reis. Bij het ophalen is er ruime aandacht voor alle weetjes en werking van apparatuur. Onderweg is hij goed benaderbaar voor aanvullende vragen (voor zover die niet al in de zeer uitgebreide handleiding terug te vinden zijn).

Al met al zeker een aanrader!

Read more reviews