Ruime gezinsvriendelijke alkoofcamper

LMC 580A | (3 reviews)

Neede, Gelderland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Robert & Jacqueline

Responds within 4 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 45% of the requests

Features

Length:
6.30 m
Width:
2.53 m
Height:
3.10 m
Year built:
2001
Tare Mass:
2803 kg
Gross Vehicle Mass:
3400 kg
Mileage included:
1500 km
Engine:
Ducato 2.8 idTD
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 30 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Third party liability + Comprehensive insurance
Policy territory
Europe
Included
Replacement camper , Roadside assistance with replacement vehicle and Passenger insurance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

3 Reviews

We hebben de camper voor 6 weken van Robert en Jacqueline kunnen huren en hebben met twee kleine kinderen een reis gemaakt door Frankrijk (Corsica), Italië, Oostenrijk en Duitsland. De kinderen pasten in de autozitjes naast elkaar in de treinzit.

Grote delen van de reis waren heuvel- of bergachtig wat de camper prima aan kan. Sowieso rijdt de camper soepel en voelt het stabiel. We hebben nergens moeite gehad om (weg) te komen.

De uitrusting is heel compleet en schoon, alle wenselijke uitrusting (van droogrek tot kaasschaaf) is aan boord en netjes verzorgd. De bedden in alkoof en achterin zijn voorzien van lattenbodems en prima kussens en slapen lekker.

Het contact met Robert is zeer prettig zowel voor, tijdens als na de reis. Bij het ophalen is er ruime aandacht voor alle weetjes en werking van apparatuur. Onderweg is hij goed benaderbaar voor aanvullende vragen (voor zover die niet al in de zeer uitgebreide handleiding terug te vinden zijn).

Al met al zeker een aanrader!
Samen met onze dochter van anderhalf zijn we twee weken op pad geweest met de camper van Robert en Jacqueline. We hebben een supertijd gehad! De camper voldeed volledig aan onze verwachtingen en wordt met een uitgebreide inventaris verhuurd (incl erg fijne campingstoelen).
Het contact met Robert verliep erg soepel en hij neemt ruim de tijd voor een goede uitleg. De uitgebreide handleiding zorgt er voor dat je alles gemakkelijk kunt teruglezen.
Wij sliepen in de alkoof en onze dochter had achterin haar eigen slaapplekje. Ombouwen van het zitje was dus niet nodig.

Read more reviews