Volkswagen LT28 KAMPEERAUTO Diesel

Volkswagen LT 28 D VERH. DAK | (16 ratings)

Kampen, Overijssel, Netherlands

About the owner

Owner Jenko En Maaike

Responds within 1 hours
Responds to 100% of messages
Accepts 77% of requests

Features

Length:
5.50 m
Width:
2.00 m
Height:
2.40 m
Year built:
1994
Tare weight:
2380 kg
Max. weight motorhome:
3180 kg
km's included p/w:
1500 km
Engine:
6 cilinder diesel
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual transmission
Driver licence:
B
Berths:
3
Seats:
8
Seatbelts:
5
Seats while driving:
5

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Non-Dutch license allowed
Cancellation policy: Flex

Insurance

Cover
Compulsory Third Party
Policy territory
Europe
Included
Transport costs to garage and replacement accommodation and Breakdown service

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €1,000. The deposit will be returned to you after the rental period.

16 Ratings

Wij zijn met de super sfeervolle t28 van Jenko en Maaike een lang weekend naar Limburg gereden. Hoe langer we in de bus zaten hoe meer ingebouwde handigheidjes we tegen kwamen waaruit ook het enthousiasme van Jenko en Maaike voor de bus bleek. Alles wat je nodig hebt is er, een fijne luifel een ruim en comfortabel bed en een basic keukeninrichting.
Voorafgaand aan de verhuurd hadden we goed en duidelijk contact en met ophalen en wegbrengen werden we aller hartelijkst ontvangen! Kortom alle ingrediënten voor een top vakantie.
Het voelde alsof ik op een datingsite aan het scrollen was die woensdagavond. De één na de andere leuke koplamp keek me aan. Wat een keuze! Toch bleef ik hangen bij een aansprekende, wat oudere en zo te zien zeer ervaren buscamper. Wauw! Ik voelde een klik dwars door het beeldscherm heen. Klaar was ik met scrollen. Deze date voor een weekend moest het worden! Ik legde contact met zijn adviseur en verzekerde hem dat ik voorzichtig met hem om zou gaan. We ontmoette elkaar in Kampen. Hij bleek uitgerust én compleet. Na een heldere uitleg konden we (mijn moeder en ik) gas geven richting Hoonhorst. Ons plan was namelijk om date op een rustige manier beter te leren kennen. Niets geen snelle wegen, maar we haasten ons langzaam door de Overijsselse en Drentse natuur. Wat een mooie manier om te toeren. Ik zag lonkende blikken naar mijn date vanuit andere auto’s. Ja, ik weet wel wat ik uit kies! In ieder geval eentje waarmee ik kan showen!
Af en toe was het even schakelen. Ik bedoel: we schelen nogal in leeftijd en ik ben nog in mijn snelle fase, terwijl date al meer de rust kan nemen voor dingen. Maar toch voelde het alsof we elkaar al langer kende. De eerste nacht legden we onze oren te rusten op een kleine natuurcamping in Diffelen. Leuk om dit soort kleine natuurcampings te pakken. Het slapen ging prima. Date blijkt een groot hart te hebben oftewel veel ruimte. De volgende morgen maakte we een lekker ontbijtje, met vers gekookte eitjes en na de koffie pakte we ons boeltje weer op om door te reizen door de Drentse natuur. Date had er ook zin in. Zodra we met de sleutel aankwamen, maakte hij al een opgetogen bromgeluid om te starten. We maakten wandelingen, dronken koffie in een leuk tentje en keken onze ogen uit terwijl date zijn hebben en houwen op de weg hield. Voor de tweede nacht tufte we naar Mantinge, ook daar pakte we een prachtige natuurcamping. Wat is het daar mooi! Daarna keerden we weer langzaam maar zeker huiswaarts en scheidden onze wegen. Kortom: een fijne ervaring met deze date die zeker aan te raden is! Een mooie avontuur dichtbij huis.

P.s. Jenko en Maaike zijn enthousiaste eigenaren en gunnen jou als huurder een leuke tijd met hun camper die ze met veel liefde en aandacht hebben ingericht en zorg voor dragen.

Read more reviews