Gezinscamper Rimor Superbrig 728 Mercedes Benz 312D 122 pk

Rimor 312D | (6 reviews)

Wijk en Aalburg, Noord-Brabant, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Joost

Responds within 1 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 18% of the requests

Features

Length:
7.25 m
Width:
2.24 m
Height:
2.93 m
Year built:
1997
Tare Mass:
3010 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
1500 km
Engine:
Mercedes
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
7
Seats:
6
Seatbelts:
5

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

6 Reviews

De vakantie met de camper van Joost was voor ons de eerste kampeerervaring met het hele gezin. Het is ons zeer goed bevallen. De camper is compleet en erg verzorgd. Ondanks dat ie wat ouder is, ben je van alle gemakken voorzien. Hij rijdt meer dan prima, zolang je kalm aan doet. De camper is erg schoon en goed verzorgd.

Joost heeft er alles aan gedaan om onze trip zo goed mogelijk te laten verlopen. Duidelijke en uitgebreide uitleg vooraf, zeer goed bereikbaar voor alle vragen (en dat waren er nogal wat
Wij hebben de camper gehuurd van 5 juni 2019 tot 10 juni 2019 en zijn met een paar vrienden naar Normandië geweest. De camper is prima om een paar dagen mee op pad te gaan. Echter het is een vrij oude camper dus er zitten wel wat gebreken. Interieur is redelijk verouderd en de luifel moet je met beleid naar beneden doen. Communicatie met Joost loopt vrij stroef, hij reageert pas heel laat op berichten of helemaal niet. Er is tijdens onze heenreis een raam los geraakt, dit kwam doordat Joost de camper niet goed had afgesloten. Nu heeft Joost de schuld aan ons gegeven. Hij bedonderd de boel en liegt alles bij elkaar. De ruit is in 2018 gerepareerd en 1 jaar later is hetzelfde ruitje € 200 duurder geworden!! Zelf Camptoo geloofde hem op een gegeven moment niet meer. Dus mijn advies huur geen camper van Joost, want je wordt bedondert waar je bij staat!

Joost
Reply from Joost:

Het is altijd jammer als een schade niet wordt gemeld bij terugkomst.

Het is bijzonder jammer als de huurder dan ook nog de korting accepteert die hij krijgt bij schoon en schadevrij inleveren van de camper

Het is extra jammer als de huurder de schuld van de schade In de schoenen probeert te schuiven van de verhuurder.

Meldt schade aub eerlijk! Meestal kan niemand er wat aan doen. Maar de volgende huurder wil graag weer met een hele camper op reis!

July 2019

Read more reviews