Merian

Volkswagen CALIFORNIA | (17 reviews)

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Mello

Responds within 3 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 61% of the requests

Features

Length:
4.80 m
Width:
1.84 m
Height:
1.99 m
Year built:
2000
Tare Mass:
2200 kg
Gross Vehicle Mass:
2680 kg
Mileage included:
1750 km
Engine:
2.5 TDI
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Flexible

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

17 Reviews

Deze camper voor 3 weken gehuurd van Mello en met gezin (2 volw en 2 kinderen) eropuit getrokken. Allereerst vonden wij Mello erg prettig in de communicatie, eerlijk, duidelijk, snel en klant/service gericht. Ik kreeg ook het gevoel dat hij anderen 'een fijne ervaring met zijn toffe camper gunt'.

De camper is alles wat we er van verwachten: alles zit er in (we hebben niets gemist), praktisch / makkelijk te bedienen en robuust. Wij hadden een kleine tent extra mee genomen en vonden dat geen overbodige luxe. Er sliepen 2 pers. in de camper en 2 pers. in de tent. Zeker aan te raden als je met meer dan 2 bent en voor een langere periode weg gaat.

Voor ons was het een eerste x met een camper, wat goed bevallen is: flexibiliteit, diversiteit, avontuurlijk, af en toe moet je vindingrijk zijn en we hadden ook zo onze leermomentjes. We vonden het fijn fietsen bij ons te hebben en hoefden dan niet steeds de camper mee te nemen. Het is ook de moeite waard een leuke camping (= ruime plekken, niet te veel herrie, rustig en zwembad/stroompje) in de buurt van een dorpje te vinden, zodat je gemakkelijk je boodschappen kunt doen.
Dit is overigens wel een uitdaging in het hoofdseizoen, heb ik gemerkt.

Kortom: dank Mello, voor de prettige samenwerking, dank dat we deze ervaring mochten/konden opdoen! Het was genieten :-)
Het was heerlijk vertoeven in de Merian! Snel en gemakkelijk contact gehad met de eigenaar. Camper is klein maar fijn, precies goed voor een weekend weg of festival. Bed sliep heerlijk.

Read more reviews