Leuke nette camper

Bürstner I660 | (1 review)

Nijmegen, Gelderland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Jady

Features

Length:
7.11 m
Width:
2.30 m
Height:
2.85 m
Year built:
2007
Tare Mass:
3190 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
1500 km
Engine:
2.3
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
5
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Passenger insurance, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

1 Review

Eind april 2019 een mooie vakantie gehad in Normandië en Bretagne met de camper van Joey. De afhandeling voor en na de huurperiode en het contact met de huurder is prettig verlopen. Mijn auto kon ik bij de huur-plaats achterlaten. De camper heeft onze verwachtingen overtroffen. De motor is soepel en krachtig en brengt je moeiteloos over steile hellingen heen. De ruimte (wij waren met z'n tweeën) is optimaal. Voorin is een hefbed, achterin een zeer ruim eenpersoonsbed. De garage kan dienen als garage met voldoende ruimte voor fietsen of als 4de slaapplaats en dan evt. de fietsen achterop. Water tanks zijn royaal, en met de zonnepanelen ben je zelfvoorzienend voor vrij kamperen (wij hebben niet op campings gestaan). Automatische schotel werkt perfekt en er is ook een 220V omvormer aanwezig. Voor de koudere avonden en nachten heb je maar enkele minuten nodig om de camper op met de verwarming lekker warm te krijgen. Ideaal vonden wij de mogelijkheid om de achterkant van de camper met de deur af te sluiten zodat er een kleedruimte ontstaat: hoef je voorin niet alles dicht te maken en heb je toch alle privacy met douchen en omkleden. Heb Joey als enige tip meegegeven om nederlandstalige instructies mee te geven voor gebruik daar niet iedereen zo ervaren is met het gebruik als wij zijn. Hij zou hierin voorzien. Al met al, heerlijk genoten en wij kunnen de huurder en de camper iedereen aanbevelen!