Olno | Luxe tweepersoonscamper

Renault VIVARO | (5 ratings)

Berlicum, Noord-Brabant, Netherlands

About the owner

Owner Niels

Responds within 8 hours
Responds to 92% of messages
Accepts 53% of requests

Features

Year built:
2014
Tare weight:
2127 kg
Max. weight motorhome:
3055 kg
km's included p/w:
2000 km
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
3
Seatbelts:
3
Seats while driving:
3

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Flex

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport and Breakdown service

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €1,000. The deposit will be returned to you after the rental period.

5 Ratings

Goede ontvangst en afhandeling bij autobedrijf van Herpen. prima, frisse jonge camper. complete keukeninventaris, incl. theezakjes en vuilniszakken. En extra losse matras en onderlaken. We hadden onze eigen losse TomTom, bleek achteraf op een lijst te staan met zaken die je nog erbij kunt huren. Als ook een fietsdrager op de draaideur. Onze fietsdrager op de trekhaak was niet zo handig omdat je de deuren dan niet kon openen.
Samen (mijn vriendin en ik) zijn wij in oktober een lang weekendje naar Davos in Zwitserland geweest. Op vrijdagochtend heen en op zondagavond terug. Ze zijn flexibel in de service en dus kon ik vrijdagochtend de bus al ophalen en hem zelfs zondagavond al terugbrengen. Dan konden wij maandagochtend gewoon weer aan het werk.
Toen ik aankwam bij het bedrijf viel mij op dat het autobedrijf er zeer professioneel oogt. Ik kreeg lekkere koffie en Niels kwam al snel met een flesje wijn en de papieren mijn kant op. Hij vertelde kort over hun passie van het ombouwen van goed onderhouden schoolbusjes tot RDW gekeurde camperbussen. Nadat alle papieren getekend waren en mij is uitgelegd hoe de camper en het interieur werkt vertrokken wij richting Zwitserland, een lange reis.
De reis ging vanuit NL via Duitsland met cruisecontrol over de snelweg naar Oostenrijk. Daarna kort door Liechtenstein en dan bij de grens van Zwitserland de echte bergen in, door pitoreske kleine, dorpjes met smalle weggetjes op weg naar Davos. De camper zat zeer comfortabel en de stoelen zijn zeker geschikt om lange ritten in te zitten (; de totale reis telde zo'n 1700 km). De camper pompt ook een flink vermogen uit de 2L diesel motor, dus een bergpas of door gassen op de snelweg is geen probleem. Op minder dan één tank bereikte wij onze bestemming. Dat viel ook niet tegen. Het tweepersoonsbed achterin de bus ligt erg comfortabel en met een standkachel er in kun je de Zwitserse temperaturen goed de baas. Na een dag flink wandelen zijn wij aan de terugweg begonnen. De tweede nacht sliepen wij bij de Schaffhausen watervallen. Prachtige route en op die smalle weggetjes voelt de camper echt als een persoon met gewoon wat meer overzicht. De stijle hellingen en het korte keren op landweggetjes was ook geen probleem. Bij de grens van Duitsland reden wij via het Schwarzwald weer terug naar NL. Dit ritje heeft ons nog enthousiaster gemaakt over reizen met een camper. We zouden zo nog een keer huren bij Niels.

Read more reviews