Prachtige Roller team voor 4 personen

Fiat 230 BPM CC | (5 reviews)

Boven-Leeuwen, Gelderland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Richard

Responds within 5 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 80% of the requests

Features

Year built:
2001
Tare Mass:
2910 kg
Gross Vehicle Mass:
3400 kg
Mileage included:
1000 km
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
6

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

5 Reviews

Hallo,het viel ons tegen,wij hebben 4 dagen in een hotel geslapen omdat de bedden erg slecht zijn,mijn kinderen konden er niet in slapen, ook de rolluiken werkten niet naar behoren, ik vind het een hoop geld voor een camper met zoveel gebreken,het extra laten betalen voor de kilometers valt mij dan ook tegen,het heeft ons immer genoeg geld gekost

Richard
Reply from Richard:

Dat Ricardo in een hotel gaat slapen is zijn eigen keus geweest. Met het “ master” bed is niets mis mee. Daar ligt zelf een topper op voor het comfort. Zelf ben ik 100 kg en slaap daar uitstekend op. Indien men veel zwaarder is kan ik dat uiteraard niet beoordelen. Mijn kinderen slapen uitstekend op de tot bed ingeklapte banken. Maar ja, zij zijn kamperen gewend.
De hoofdreden dat Ricardo in een hotel is gaan liggen, is dat de camper ‘s nachts niet donker genoeg was. Maar ja, als je de voorruit ook niet bedekt met de raamisolatie dan blijft het licht ja. Dit was hij vergeten te doen. Kortom, als je nooit gekampeerd hebt en/of in een caravan/camper op pad geweest bent en je verwacht een bepaald luxe dan moet je geen camper uit 2001 boeken. Ook de extra kilometers is aan de voorkant duidelijk in het contract afgestemd. Hij vergeet er bij te vermelden dat we van te voren hier wel een prijsafspraak over gemaakt hebben. Resumé, ik herken me, en ander huurders voor en na Ricardo, totaal niet in dit beeld.

August 2019

Wij zijn met de Camper in oktober 2017 richting Frankrijk vertrokken. De Camper rijdt fantastisch hij heeft een sterke en krachtige motor wat in de bergen geen enkel probleem opleverden. De uitrusting in de camper was meer dan voldoende, de warme broodjes in de ochtend deden het goed. Naast wat kleine gebruiksslijtage hebben we een opmerking waar in een andere receptie ook als een opmerking op was dat het matras van het bed erg dun is en je het gevoel heb dat je op de lattenbodem ligt. Als de verhuurder hier een aanpassing op zou doen heb je een prima camper om van te genieten. Wij hebben in ieder geval genoten.........

Read more reviews