Ruime camper

Chausson Chausson | (4 reviews)

Uden, Noord-Brabant, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Jan

Responds within 7 hours
Responds to 91% of the messages
Accepts 64% of the requests

Features

Length:
7.20 m
Year built:
1997
Tare Mass:
2829 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
1750 km
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
6
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

Smoking allowed
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

4 Reviews

De camper was wel een beetje oud model, maar verder was hij top, hij reed fijn, wij hebben er vele kilometers mee gemaakt zonder problemen.
Wij willen iedereen die erover nadenkt om deze camper van Jan te huren dit sterk AF TE RADEN!!
Wij hebben de camper een aantal dagen gehuurd om naar Zeeland te gaan met onze kinderen. Bij ophalen leek alles prima in orde maar bij het terugbrengen was dat een heel ander verhaal! Bij het terugbrengen van de camper zagen wij al dat onze auto, die op de oprit van Jan stond, was geblokkeerd door de auto van Jan. Hij kwam vervolgens schreeuwend en scheldend naar buiten. Jan was blijkbaar zo woedend geworden omdat wij de camper later op de dag hadden ingeleverd dan hij had verwacht. Mijn man probeerde hem rustig te krijgen en vervolgens nog zijn petje uit de camper te halen maar voor hij het wist werd hij in het bijzijn van onze driejarige dochter aangevlogen door Jan! Mijn dochter begon hierdoor hard te huilen omdat ze zag dat haar papa werd geslagen en bijna op de grond viel. Wij hebben vervolgens snel de politie gebeld om aangifte te doen tegen deze agressieve man. Gelukkig was zijn vrouw wel gewoon normaal tegen ons en hebben we zo goed als het kon alles afgehandeld. Toen de politie arriveerde zijn wij uiteindelijk naar huis gegaan. Twee dagen geleden kreeg ik een email van Camptoo dat Jan had aangegeven dat wij schade hadden gereden terwijl dit NIET het geval is. Dit laat weer zien wat voor gemeen mens deze man is. Ons verhaal krijgt nog een staartje, gelukkig hebben wij tot nu toe goed contact met Camptoo en hopen we hier goed uit te komen.
Ik hoop dat ons verhaal andere zal behouden GEEN CAMPER BIJ DEZE VERSCHRIKKELIJKE AGRESSIEVE MAN TE HUREN! Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Read more reviews