Fiat Ducato LMC Liberty 560 (Camper 5)

Fiat 230 (Camper 5) | (2 reviews)

Hoorn, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Roel

Responds to 0% of the messages
Accepts 43% of the requests

Features

Length:
6.20 m
Width:
2.30 m
Height:
3.10 m
Year built:
2000
Weight:
2630 kg
Km free:
1400
Engine:
2,8 TDI
Fuel:
Diesel
Berths:
5
Seats:
8
Seatbelts:
6

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

2 Reviews

Prijs-Kwaliteitsverhouding camper kon beter. Verhuurder (Roel) had verder alles vooraf supergoed uitgelegd en stond bij vragen tijdens reis voor ons klaar via telefoon en whattsapp. Super leuke vakantie gehad.
Met twee volwassenen en drie kinderen (17, 19 en 19) zijn we twee weken gaan touren in Frankrijk. Soms bleven we langer op een camping zodat twee kinderen in de meegebrachte tent sliepen, maar af en toe hebben we ook met zijn vijfen in de camper geslapen. Dat kan! Twee in de alkoof (goed matras, wel een laag plafond!), en drie in de 'woonkamer'. Dankzij een slimme bijgeverde aanpassing kun je van de treinzit en de bank een groot bed maken, met ruimt voor drie personen.
Het rijden met deze camper bevalt prima. De motor is sterk. Heuvel-op trekt hij het in de vierde versnelling redelijk goed, In de bergen af en toe terug naar zijn drie.
De camper schommelt wel tijdens het rijden. Vooral bij zijwind en passerende autos. Passagiers die geen direct zicht hebben op de weg kunnen last krijgen van misselijkheid! Rustig rijden helpt. (< 100km/u)
Verder bevat deze camper alles wat je van camper mag verwachten.