Lotte's bus (heerlijk groot bed)

Renault Master | (8 ratings)

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands

About the owner

Owner Lotte

Accepts 0% of requests

Features

Length:
6.50 m
Width:
2.00 m
Height:
2.50 m
Year built:
2001
Tare weight:
2140 kg
Max. weight motorhome:
3500 kg
km's included p/w:
800 km
Engine:
T35 2.2dCi
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual transmission
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
7
Seatbelts:
2
Seats while driving:
7

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Non-Dutch license allowed
Cancellation policy: Flex

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Alternative camper included, Accomodation costs in case of repairs, Transport costs to garage and replacement accommodation and Breakdown service

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €1,000. The deposit will be returned to you after the rental period.

8 Ratings

Wij hebben een topfijne tijd gehad in Lotte's bus! Alles wat we nodig hadden qua kookspullen zat erin, er is genoeg ruimte over om 2 fietsen mee te nemen dankzij de handige indeling, aan het heerlijke bed is geen woord gelogen en de draaibare bijrijdersstoel kwam ook goed van pas. Eén klein verbeterpuntje zou hooguit zijn dat de stok die het klaptafeltje overeind houdt op de éen of andere manier vastgezet kan worden want die is wel een keertje omver gegaan -tijdens het eten :| oops.
Verder is Lotte een fijne, communicatieve verhuurder dus alltogether een hele fijne ervaring en we zouden 'm zeker weer huren, thanks Lotte!
De camper/bus van Lotte is een hele fijne plek. We hebben heerlijk geslapen in het grote bed. Het is een fijne lichte ruimte, met een hele mooie inrichting. We hebben heerlijk van het gasoventje gebruik gemaakt en pizza gebakken. We konden ook goed een tijdje zonder elektriciteit ergens staan. Omdat er een zonnepaneel op zit en dan een klein lampje in de bus aan of je telefoon opladen dan wel nog kan. Een bus waarin je staand je tanden kan poetsen, een boek kan lezen op de lekkere voorstoel die kan draaien of gewoon samen gezellig eten. En alle afspraken maken en ontvangst gat heel relaxed en duidelijk. Al met al; wij zijn verliefd op deze bus!

Read more reviews