Lotte's bus (heerlijk groot bed)

Renault Master | (8 reviews)

Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Lotte

Responds to 0% of the messages
Accepts 50% of the requests

Features

Length:
6.50 m
Width:
2.00 m
Height:
2.50 m
Year built:
2001
Tare Mass:
2140 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
800 km
Engine:
T35 2.2dCi
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
7
Seatbelts:
2

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

8 Reviews

Wij hebben een topfijne tijd gehad in Lotte's bus! Alles wat we nodig hadden qua kookspullen zat erin, er is genoeg ruimte over om 2 fietsen mee te nemen dankzij de handige indeling, aan het heerlijke bed is geen woord gelogen en de draaibare bijrijdersstoel kwam ook goed van pas. Eén klein verbeterpuntje zou hooguit zijn dat de stok die het klaptafeltje overeind houdt op de éen of andere manier vastgezet kan worden want die is wel een keertje omver gegaan -tijdens het eten :| oops.
Verder is Lotte een fijne, communicatieve verhuurder dus alltogether een hele fijne ervaring en we zouden 'm zeker weer huren, thanks Lotte!
De camper/bus van Lotte is een hele fijne plek. We hebben heerlijk geslapen in het grote bed. Het is een fijne lichte ruimte, met een hele mooie inrichting. We hebben heerlijk van het gasoventje gebruik gemaakt en pizza gebakken. We konden ook goed een tijdje zonder elektriciteit ergens staan. Omdat er een zonnepaneel op zit en dan een klein lampje in de bus aan of je telefoon opladen dan wel nog kan. Een bus waarin je staand je tanden kan poetsen, een boek kan lezen op de lekkere voorstoel die kan draaien of gewoon samen gezellig eten. En alle afspraken maken en ontvangst gat heel relaxed en duidelijk. Al met al; wij zijn verliefd op deze bus!

Read more reviews