Ruime, maar compacte fabriekscamper voor MAX 3 personen ( en Uw geliefde huis...

Carthago Malibu | (8 reviews)

Kerkrade, Limburg, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Leon

Responds within 4 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 71% of the requests

Features

Year built:
1996
Tare Mass:
2035 kg
Gross Vehicle Mass:
2810 kg
Mileage included:
1750 km
Engine:
2,4 D
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
3
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 24 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

8 Reviews

Mijn eerste ervaring met een camper als overnachting.
Vanaf het eerste moment totdat je weg rijdt wordt je min of meer in een vakantie modus gezet. De camper van Leon rijdt het prettigst met een cruise snelheid van rondom de 100 km/u. Je navigatie systeem dien je wel daarop aan te passen. Heerlijk ontspannen kunnen rijden, parkeren en manoeuvreren fluitje van een cent. De eerste nacht hebben wij met 2 volwassenen en een jong volwassenen geslapen. Aan het gesnurk was te merken dat dit goed beviel zoals ook bij het ontbijt gesprekje werd bevestigd. De tweede nacht hebben wij allen met de twee volwassenen doorgebracht. Hetgeen iets meer ruimte opleverde omdat het 3de bed niet naar beneden geklapt hoefde te worden. Met de camper zijn er wel een paar dingetjes waar je rekening mee moet houden. Overnachten kan bijna alleen als je externe sanitaire mogelijkheid hebt. De ruimte is voor 3 bij slecht weer toch aan de krappe kant, bij goed weer ruimte genoeg.
Niet specifiek voor deze camper maar voor alle campers geldt een bijna waterpas ondergrond is toch aan te bevelen.
De verhuurder (Leon) is zeer aangenaam en geeft goede uitleg over het gebruik en tips. De afhandeling (week van te voren uitleg, afspraken voor ophalen en terugbrengen) perfect geregeld. Indien wij voor korte tijd een camper nodig hebben zullen wij zeker nog eens aankloppen bij Leon.

Kitty en Jan Hendriks.
Je vakantie begint eigenlijk al als je bij Leon aankomt. Leon en zijn vrouw zijn super gastvrij en vertellen je op een fijne manier, wat je moet weten over de camper en haar accessoires. Eigenlijk alles wat je nodig hebt op een basic verblijf zit er in. Alles is netjes en in goede staat.
Qua rijeigenschappen is dit echt een heerlijke camper om in te rijden.
Ik heb er iig van genoten, en ben blij dat er mensen zijn zoals Leon die hun busje willen delen met anderen, dus twijfel je nog,.....ik zeg gewoon doen.

Read more reviews