Ruime, maar compacte fabriekscamper voor MAX 3 personen ( en Uw geliefde huis...

Carthago Malibu | (4 reviews)

Kerkrade, Limburg, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Leon

Responds within 5 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 64% of the requests

Features

Year built:
1996
Tare Mass:
2035 kg
Gross Vehicle Mass:
2810 kg
Mileage included:
1750 km
Engine:
2,4 D
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
3
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 24 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

4 Reviews

We hebben een erg leuke week gehad in de camper van Leon en Alla. Het was voor ons de 1e keer dat we er met de camper op uit zijn gegaan en het is goed bevallen. We werden door Leon en Alla heel hartelijk ontvangen en kregen voor vertrek uitgebreide uitleg. De camper reed prima. Hij was vooraf nagekeken en zag er tip top en schoon uit. Er zit een kookstel en koelkastje in dus we konden ook een maaltijd maken en onze etenswaren gekoeld bewaren. We moesten even wennen aan het ombouwen, maar na een paar dagen hadden we de routine te pakken. Omdat we de 1e huurders waren hadden we nog een paar suggesties die Leon dankbaar in ontvangst nam. Het contact met Leon verliep soepel en plezierig en hij reageerde steeds snel op onze vragen. Al met al een heel positieve ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. We kunnen de camper van Leon van harte aanbevelen!
We hebben een fijne vakantie gehad met ons gezinnetje. We zijn in 2 weken via Hamburg naar Billund (Denemarken) gereden om naar Legoland te gaan. Daarna via de kust van Denemarken en Duitsland terug naar NL. Prima bevallen.

De communicatie en afspraken met Leon ging heel relaxed.

Read more reviews