""ONZE MOBIELE TROTS"" Vanaf 7 nachten oplopende korting

Challenger CHALLENGER GENESIS 32 M11 | (11 reviews)

Almere, Flevoland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Wim

Responds within 1 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 100% of the requests

Features

Length:
5.90 m
Width:
2.30 m
Height:
3.10 m
Year built:
2011
Tare Mass:
2588 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
1750 km
Engine:
Ford Diesel
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
3
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Worldwide
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Passenger insurance, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €2,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

11 Reviews

Wij zijn met deze camper van Wim en Hennie via Duitsland naar Zwitserland en Oostenrijk geweest en vonden het in totaal een erg leuke vakantie. De vrijheid om te gaan en staan waar je wilt vonden wij erg fijn en hebben veel gehad aan de app “campercontact”. Tip!

Het is goed te realiseren dat de eerste en de laatste dag van de huurperiode nodig zijn voor het ophalen en wegbrengen van de camper. Wij konden hem op de eerste dag iets eerder ophalen (13:00) uur in plaats van tussen 15:00 en 17:00 uur. Wegbrengen is dan weer tussen 10:00 uur en 12:00 uur. Zowel bij het ophalen als wegbrengen wordt er een filmpje van de buitenkant gemaakt en foto’s van het huurcontract. Wim voegt je tijdelijk toe aan een whatsapp groep en stuurt je dan het filmpje en de foto’s. Dat is een duidelijke manier om vast te leggen in welke staat je de camper meekrijgt en weer terugbrengt. Slim en top!

De camper rijdt stabiel en het is al eerder geschreven; de motor is krachtig. Wij waren met zijn tweeen en het bed van 1,2 meter breed maakt het wel knus zeg maar. Omdraaien moet je dan “op de plek” en dat was even wennen. Douchen kan in de camper met voldoende heet water maar ik zou als je iets forser gebouwd bent ;-) toch gaan zoeken naar bijvoorbeeld campings met een douche.

Al met al erg leuk en zeker aan te bevelen!
Flexibiliteit (aanmelding op laat moment) van Wim zeer gewaardeerd. Ook directe en adequate reactie op vragen en opmerkingen zowel voor als tijdens huur. Camper is goed bevallen ( test indeling voor camper die wij zelf willen gaan kopen). Vooral pittig op kunnen trekken bij inhalen is met de sterke 2.8 JTD motor geen issue.
Ook al was het maar voor 3 nachten: We hebben met plezier vertoefd in Wim's camper!
PS: Wim, we hebben gisteren onze eigen camper gekocht

Wim
Reply from Wim:

O nu al geweldig heel veel mooie fijne en veilige km gewenst. Laat als je wil nog een foto zien ben wel benieuwd

May 2019

Read more reviews