Budget buscamper Volkswagen california T5

Volkswagen T5 California | (5 reviews)

Cuijk, Noord-Brabant, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Wouter

Responds within 7 hours
Responds to 86% of the messages
Accepts 92% of the requests

Features

Length:
4.89 m
Width:
1.90 m
Height:
1.99 m
Year built:
2006
Tare Mass:
2285 kg
Gross Vehicle Mass:
3000 kg
Mileage included:
1800 km
Engine:
1.9 TDI
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
5
Seatbelts:
5

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 21 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Passenger insurance, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €750. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

5 Reviews

De eigenaar neemt de tijd om je goed informeren over de VW california T5 bij het ophalen. Deze camper rijdt geweldig en is van alle gemakken voorzien. We hebben een fijne herfstvakantie gehad.
Met de camper van Wouter hebben we een fijne vakantie gehad in Frankrijk. Na vorig jaar met een Volkswagen T4 op pad te zijn geweest, hebben we nu gekozen voor de T5 met meer comfort.
De camper van Wouter is netjes en alle benodigde opties doen het goed.
Hij rijdt als een forse zwaar beladen auto, waarmee je prima met 110km/uur lange afstanden aflegt. Cruisecontrol is daarbij heerlijk en de radio met ingang voor geluidsapperatuur aan voorkant maken het af.
De koelkast werkt perfect, alle meubels zijn in orde, al was het platleggen van de rugleuning van de bank wat lastig door een eerder defect aan de bediening. Wouter heeft dit punt verbeterd na onze trip. Met 4 personen kun je prima slapen in deze camper, al is het benedenbed (neergeklapte bank naast keuken en kledingkast) aan de smalle kant; na 3 weken snak je wel naar meer ruimte. Het bovenbed in electrisch hefdak met prima lattenbodem is heerlijk, vooral als het buiten niet te koud is (>8 graden).
Het is aan te raden om fietsen mee te nemen bij een campervakantie. We hebben op onze trip in Parijs, door de Morvan, de Auvergne, de Provence en in Saint Tropez heerlijk kunnen fietsen, daardoor kun je voor een boodschap lekker de camper laten staan!

Read more reviews