Fantastische snelle, zuinige & compacte camperbus met hefdak!

Peugeot 222 | (3 reviews)

Maastricht, Limburg, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Jacob

Responds within 3 hours
Responds to 100% of the messages

Features

Length:
5.00 m
Width:
2.00 m
Height:
2.00 m
Year built:
1998
Tare Mass:
1721 kg
Gross Vehicle Mass:
2220 kg
Mileage included:
1750 km
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Third party incl. fire and theft
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

3 Reviews

Heerlijke 4 daagse trip gehad naar Luxemburg. Jacob was erg flexibel in tijd en moment om het busje op te halen en heeft alles duidelijk uitgelegd. De ophaallocatie is wel echt 30min onder Maastricht, direct een echt vakantie gevoel als je over de Ardense wegen rijdt. De auto rijdt lekker, 130 gaat prima. Het compacte sprak ons erg aan in de omschrijving van Jacob en wilden dit graag vergelijken met onze eerdere ervaring met een VWbusje met hefdak. Wat ons opviel was dat de auto aan de buitenkant kleiner is maar je van binnen aan ruimte niks mist. Alles is aanwezig en zeer functioneel gebouwd. Het bed boven is wellicht iets korter dan bij een VWbusje, ik ben zelf 175cm en kon net niet volledig gestrekt liggen. Ik zou de bus zeker aanraden om mee op vakantie te gaan, niet voor 4personen ondanks dat er in theorie 4 slaapplekken aanwezig zijn, maar met z'n 2en of zoals wij met 1 kind of 1vw +2 kleine kids kan heel goed.

Het contact met Jacob was bijzonder prettig. Hij gaf uitgebreid uitleg over het gebruik van de camper. Tevens heel behulpzaam met het op- en afmonteren van onze fietsendrager.
Enkele technische onvolkomenheden : met name een moeilijk verstelbare linker buitenspiegel, knop van de versnellingspook brak tijdens het rijden en linker raam ging moeilijk dicht. Om aangenaam met deze camper te kamperen zouden wij het fijn gevonden hebben als er een luifel of voortent bij was geweest. De camper rijdt overigens heel goed!

Read more reviews