Eiffelland 600 TI

Fiat 230 | Woudrichem, Netherlands | (5 reviews)


sleeps 2

2002

Semi-integrated motorhome
from 98 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Length:
6.10 m
Year built:
2002
Weight:
2560 kg
Km free per week:
1750
Engine:
2800 TD
Fuel:
Diesel
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
Seats while driving:
Reply %:
75.00%
Response time:
21 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
No children
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (5)

Onze 2e ervaring met een camper is nu nog beter bevallen.
De camper was goed uitgerust, alle keuken spullen aan boord. Vooral de wok pan en de waterkoker hebben we veel gebruikt.
vooraf goede uitleg gehad over hoe alles werkte maar toch heb je een paar dagen nodig voor alles vanzelf gaat. Ook tafels en stoelen hadden een plek, en de fietsen gingen achterop mee.
De bedden zijn prima en we hebben dan ook uitstekend geslapen. Ook aan bergruimte geen gebrek, eten en drinken konden we in ruime mate meenemen.
Het halen en weg brengen ging heel soepel onder het genot van een bakkie koffie.
de weersverwachting was niet erg positief, nat en koude nachten, ja zelfs nachtvorst was voorspeld.
De camper bij Dirk opgehaald en netjes over alles uitleg gekregen. Op naar de camping. Het rijden van de camper ging erg releaxed en de camping was niet erg ver weg. Een camper plaats was snel verkregen en een mooi plaatsje gehad. Spullen uitgepakt en een plaatsje gegeven, opbergen onder het franse bed was ook mogelijk. We hebben ondanks de weersverwachting toch ook nog het zonnescherm uitgezet en de buitenstoeltjes gepakt. Alles ging goed. 's Nachts echter was het flink koud...de volgende morgen was het gras wit bevroren. In de camper had ik echter vergeten het gaskraantje open te draaien zodat het ook in de camper "wat frisjes" was. Na het kraantje te hebben geopend was het snel behagelijk en zo is het gebleven. Van de regen en wind geen last gehad ondanks dat het er regelmatig was. Na bijna 5 dagen de camper teruggebracht. Een mooie eerste ervaring met een camper! Eind goed al goed.
Super fijne camper! Ontzettend aardige eigenaar! De camper is van alle gemakken voor zien, fijn vast bed, en alles in perfecte staat.
Voor een zorgeloze vakantie is deze camper zeker aan te bevelen.
Super vakantie gehad! Met z'n 2e met de camper naar Italie geweest. De eiffelland is zeker een aanrader. Groot genoeg voor 2 personen, voldoende uitgerust, van alle gemakken voorzien en makkelijk. Erg vriendelijke mensen die ook graag meedenken!
Bedankt!
We had a wonderful holiday with the Eiffelland 600. He was quite well equipped , including cookware, dishes , cutlery, kettle , coffee , camping chairs and table etc.
We are almost 14 days driving through North Hesse , the area under Kassel.
We first rented a motorhome through Camptoo.nl , which we are very well given birth. All information was on time and the communication was pleasing.
Everything in the motor malfunctioned .
The French bed was just for us too short and narrow, but it has not pressed the holiday fun .
We found it nice to have a holiday like this and will do it again firmly .
The Eiffelland we can certainly recommend.