4 vaste bedden in luxe ruimtewonder

Knaus Weinsberg Cosmos Family | (3 reviews)

Houten, Utrecht, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Arjen

Features

Length:
5.99 m
Width:
2.05 m
Height:
2.85 m
Year built:
2010
Tare Mass:
2807 kg
Gross Vehicle Mass:
3300 kg
Mileage included:
1500 km
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 27 years
Cancellation policy: Strict

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

3 Reviews

We hebben in de buscamper van Arjen 12 dagen heerlijk langs de kust van Normandië gereden. Het was in één woord GEWELDIG. Een super omgeving in een complete camper voorzien van alle gemakken en technische snufjes van Arjen . De bus rijdt heerlijk en is prima te manoeuvreren door smalle straatjes. De bedden slapen lekker en alles is schoon en in goede staat. Arjen is voor vragen goed te bereiken en helpt waar hij kan . Top om op de eigenaar terug te kunnen vallen .
De camper van vorig jaar vonden we met zijn 7 meter 30 wat aan de grote kant, zodoende viel deze buscamper van precies 6 meter bij ons in de smaak. Handig vonden we het 2x tweepersoons stapelbed, zodat niet elke dag een zitje tot bed omgebouwd hoeft te worden (en vice versa) wat bij veel campers wel het geval is. Bijzonder fijn vonden we het zonnepaneel op het dak. Op reis door Noorwegen (westkust, Jotunheimen en oosten) hebben we slechts 1 maal op een camping gestaan; toch deed de koelkast het goed. Motorisch is de camper prima, hoewel niet echt zuinig in vergelijking met nieuwere motoren. We reden zo’n 1:10 tot 1:11. Sowieso is merkbaar dat de camper al weer 8 jaar oud is; het nieuwe is er inmiddels wel van af en de eerste kleine gebreken dienden zich aan: lampjes die niet uitgaan, zekeringen die doorbranden, rol- en vouwgordijnen die niet soepel dicht en open gaan, etc. Voor de rest prima camper. Communicatie met eigenaar verliep achteraf helaas wat moeizaam, wat niet wegneemt dat we een ontzettend fijne vakantie hebben gehad.

Read more reviews