DORA Retro Volkswagen Camper

Volkswagen T2 | (2 reviews)

Rhenoy, Gelderland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Marinus

Responds within 11 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 50% of the requests

Features

Year built:
1975
Tare Mass:
1470 kg
Gross Vehicle Mass:
2250 kg
Km free:
Unlimited
Fuel:
Petrol
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport

Bond

The security bond for this vehicle is €500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

2 Reviews

Het was een heerlijke week weg met Dora. Het rijdt echt fantastisch, het is zeker wennen als je nog nooit met een oldtimer gereden hebt, maar heel leuk en vooral relaxt. Rustig achter de vrachtwagens aan op de snelweg. Veel aandacht en zwaaiers kun je verwachten wat met ons dochtertje van 2 erg grappig was. Van binnen ziet Dora er authentiek uit en zowel boven als beneden lekker kunnen slapen met de kleine tussenin. Dit zelfs in storm en regen. Koken is een feestje in Dora met de daktopper omhoog, zodat je kan staan. Alles is aanwezig in de bus: denk aan fornuis, gas, koelkast. Marinus is een fijne verhuurder, ging flexibel met een dag eerder huren om. Bellen met hem werkt het handigst/snelst, hij is iets minder van de berichtjes/emails.
Wát hebben wij genoten van dit supergave busje! Hiermee ga je echt terug in de tijd. Eenvoudige techniek, het geluid, het interieur, de verassende compleetheid en degelijkheid van vroeger: heerlijk! Superaardige en enthousiaste verhuurders. Er is gelukkig zeer zuinig met dit busje omgegaan in de loop der tijd, ze ziet er werkelijk prachtig uit! We hebben een stukje door Frankrijk getoerd en hadden enorm veel bekijks. We hebben haar met respect behandeld en met pijn in ons hart weer bij de eigenaar achtergelaten; nu willen we er ook één!
Marinus en Liset; hopelijk tot een volgende keer!