ANNIE Retro Volkswagen

Volkswagen 23 | (6 reviews)

Rhenoy, Gelderland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Marinus

Responds within 11 hours
Responds to 92% of the messages
Accepts 60% of the requests

Features

Year built:
1972
Tare Mass:
1420 kg
Gross Vehicle Mass:
2250 kg
Km free:
Unlimited
Fuel:
Petrol
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport

Bond

The security bond for this vehicle is €500. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

6 Reviews

Met zijn tweetjes zijn we samen een weekend wezen roadtrippen met ANNIE. Wat hebben we het naar ons zin gehad zeg. Annie was compleet ingericht met servies en een kookstelletje, waardoor we niks tekort zijn gekomen. ANNIE is een heerlijk busje om lekker mee te rijden en om heerlijk in te slapen. De luifel bood ons bescherming tegen de zon overdag. Kortom ANNIE is het perfecte busje om een weekendje (of langer uiteraard) mee op stap te gaan!
Erg fijne en zorgeloze reis gehad met Annie! Bij het ophalen van de camper is rustig de tijd genomen om alles goed te bespreken. Alles wat handig was om te weten over het Annie werd verteld en laten zien. Hierdoor konden we meteen met een gerust gevoel vertrekken richting België en uiteindelijk Noord-Frankrijk. Annie reed perfect en was voorzien van alles wat nodig was! Samengevat; fijne communicatie en overdracht en een super campertje.

Read more reviews