Nieuwe, luxueuze en gezinsvriendelijke Elliot 84XT

Caravans International Elliot 84XT | (4 reviews)

Mol, Vlaanderen, Belgium

About your Camptoo host

Your host Michel

Responds within 17 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 36% of the requests

Features

Length:
7.45 m
Height:
3.00 m
Year built:
2017
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
2000 km
Engine:
Ford 2,2 TDCi
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
5
Seats:
5
Seatbelts:
5

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Belgian licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

4 Reviews

Dit was onze eerste ervaring met een camperreis in Europa. De camper is comfortabel en van alle gemakken voorzien al is het in het begin wel even wennen. Het rijden in de camper is gemakkelijk.
Ook de afhandeling vooraf en achteraf door de verhuurders Michel en Nele was prima. Kortom een heel fijne ervaring.
Dit was voor ons de eerste keer met de camper op vakantie. Op het begin moesten we heel even wennen aan de omvang van de camper. Dit wende echter sneller dan verwacht. Camper beschikt over een zeer krachtige motor die op de reis naar zuid Spanje goed van pas kwam. De camper reed zeer aangenaam en we konden beide makkelijk 3-4 rijden. Van binnen heeft de camper een luxe cockpit. Hele handige cruise control, USB radio, Airco, mobiel houder + lader van Michel zelf en zeer relaxte stoelen. Het leef gedeelte ziet er prima uit. Een goede eethoek, waar boven een elektrisch bed zit, TV en sfeer verlichting. Keuken is perfect uitgerust met alle spullen die je dagelijks ook nodig zou hebben. Wc ziet er goed uit. Douche hebben we niet gebruikt. Achter in is het slaap gedeelte waar je een groot bed van kunt maken. Verder heb je in de camper vele opberg kastjes en een grote garage. Tevens zat er ook tafel en stoelen, barbecue, zonnescherm voor de auto erbij. Vakantie was zeer goed bevallen met deze camper. Echt een aanrader!

Read more reviews