Luxe West falia buscamper TURBO INTERKOELER T4 TDI 102 pk met airco en cruis...

Westfalia 2.5 Tdi westfalia exclusief | (6 reviews)

Batenburg, Gelderland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Marc

Responds within 1 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 78% of the requests

Features

Length:
0.05 m
Width:
0.02 m
Height:
0.03 m
Year built:
2003
Tare Mass:
2263 kg
Gross Vehicle Mass:
3100 kg
Mileage included:
1500 km
Engine:
2.5 Tdi
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
No children
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

6 Reviews

Ik heb samen met mijn broer een tocht gemaakt van zo'n 5.300 km in twee weken tijd. De camper van Marc deed het heel prima, zowel op de snelweg als binnendoor. Stoelen zitten goed, wel zo fijn met zoveel km's. Het lekkerste (en zuinigste) rijdt hij met 90-100 km/u, maar 110 kan ook als je wil doorrijden. De camper is ondanks zijn leeftijd netjes, op een leuke manier retro en praktisch ingericht, Er is veel kastruimte en je kunt op twee bedden slapen, het grote bed is zeer comfortabel en vast, het matras van het bankbedje is wel wat stevig en je moet daarvoor niet al te lang zijn. Sanitair aan boord is fijn, maar douchen is niet optimaal. Marc heeft ons voor vertrek goed wegwijs gemaakt in het gebruik van de camper en hij was goed bereikbaar voor wat kleine vragen die we onderweg hadden.
Prima camper met alle benodigde faciliteiten. Wel wat gedateerd maar alles werkt prima en was keurig schoon. Fijn vast bed. Ook een slaapplaats te maken van het zitje maar die is vrij hard. Kortom prima prijs/kwaliteit verhouding en aardige mensen.

Read more reviews