Mooie en goede 4-6 pers. Mc Louis Alkoofcamper, met Stapelbed

McLouis M 110 | (8 ratings)

Voorburg, Zuid-Holland, Netherlands

About the owner

Owner Arnold & Josje

Responds within 4 hours
Responds to 100% of messages
Accepts 91% of requests

Features

Length:
6.00 m
Width:
2.20 m
Height:
3.10 m
Year built:
2006
Tare weight:
2700 kg
Max. weight motorhome:
3400 kg
km's included p/w:
1000 km
Engine:
Ducato Turbo diesel
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual transmission
Driver licence:
B
Berths:
5
Seats:
6
Seatbelts:
6
Seats while driving:
6

Description

Facilities

Show more Show less

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch license allowed
Minimum age: 25 years

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Alternative camper included, Transport costs to garage and alternative accommodation and Breakdown service

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €1,000. The deposit will be returned to you after the rental period.

8 Ratings

We hebben samen met onze drie kinderen een heerlijke vakantie gehad met de camper van Arnold & Josje. Na de afgelopen jaren afwisselend met een tent en vouwwagen de vakantie beleefd te hebben, was dit een ontzettend leuke nieuwe ervaring, die zeker voor herhaling vatbaar is. Het gemak waarmee je je van de ene naar de andere plek verplaatst is echt een verademing in vergelijking met een tentvakantie. Je voelt je vrijer omdat je zo makkelijk weer kan verkassen als het ergens niet bevalt. Helaas dit jaar maar een korte vakantie (12 dagen). Volgende keer gaan we wat langer, zodat we wat meer van de wereld kunnen zien. De camper deed het geweldig. Lekker vermogen, bij iets steilere wegen wel even terugschakelen, maar dat viel zeker niet tegen. Qua grootte prima voor ons gezin al is het bedje dat je maakt van het zitje wel te kort voor onze lange pubers. Onze jongste van 11 paste daar nog wel prima in. Camper bleef ook relatief koel op warme dagen doordat je alle ramen kan afsluiten met zonwering, waardoor een airco niet gemist werd. De ventilator was ook prettig om de kookdampen af te voeren en frisse lucht aan te voeren. Douche en toilet nagenoeg niet gebruikt, maar wel prettig dat dit er was, aangezien we geen zekerheid hadden over de mogelijkheden op de campings, gezien de Coronaperikelen. Ook heel prettig dat er een goede messenset aan boord is. Het dagelijks aansnijden van de Franse baguettes was hierdoor een genot om te doen. En last but not least was het contact met Arnold helemaal top. Hele fijne en volledige uitleg van de camper en prettige overdrachtsmomenten waar hij echt de tijd voor heeft genomen. En het vertrouwen om ons, met nog nul ervaring, deze prachtige camper mee te geven, gaf ons bij de start al meteen een relaxt vakantiegevoel. Kortom, helemaal top!
We hebben middels de super fijne camper van Arnold en Josje een hele gave ervaring op mogen doen. Camper zag er netjes uit en reed heerlijk. Was goed uitgerust met alle benodigdheden en alles deed het. Verder was Arnold goed bereikbaar voor als er wat was onderweg en reageerde steeds vrijwel direct. Arnold was erg vriendelijk in contact en bereid tot meedenken.
Wij hebben een mooie ervaring op mogen doen en raden zeker aan om de camper bij hen te huren. Wij zouden het zo nog een keer doen!
Dank je wel Arnold en Josje.

Arnold & Josje
Reply from Arnold & Josje:

Debbie, Justin en hun twee kinderen hebben onze camper mee gehad voor een heerlijke vakantie. Alles is gegaan naar volle tevredenheid en bij terugkomst was de camper keurig netjes in orde en heel schoon! Dank daarvoor!
Als zij volgende keer weer op een campervakantie willen dan geven wij met een gerust hart onze camper met hun mee!
Graag tot een volgende keer dus Debbie en Justin!

August 2019

Read more reviews