CHAUSSON

Chausson TRIGANO F12 | (13 reviews)

Utrecht, Netherlands

Features

Length:
7.50 m
Width:
2.45 m
Height:
2.70 m
Year built:
2008
Weight:
2915 kg
Km free:
1500
Engine:
130 pk
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Karin

Responds within 11 hours
Responds to 80% of the messages
Accepts 54% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (13)

camper is prima bevallen het ophalen en terugbrengen was ook prima geregeld Karin bedankt !!
Wij hebben een mooie reis gemaakt met de fijne camper van Karin. De service en het contact met eigenaresse Karin was ook top. Dit is wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!
Heerlijke vakantie gehad met de camper 14 dagen rondje bretange met alleen maar mooi weer
camper rijd geweldig goede stoelen prettige indeling.
goede ontvangst bij halen camper duidelijke uitleg voor het gebruik van de camper door Karin. Camper is compleet met wat je nodig hebt op de camping zelfs plakspullen en pomp voor de fietsen. Deze camper is echt een aanrader zeker voor het rij gedrag van de camper perfect
In een woord "GEWELDIG"!
Het contact met Karin is erg prettig en ze is erg flexibel en denkt graag mee. Ze legt alles heel duidelijk uit en de camper is echt heel erg compleet en van alle gemakken voorzien.
Wij hebben dankzij de fijne camper, welke overigens voldoende vermogen heeft, een heerlijke vakantie gehad.
Ik vind het een leuke ervaring om voor het eerst met een camper op pad te gaan. Wat ik het leukste vind van deze camper dat je berg op en berg af geen problemen krijgt. Voor de rest is het, dat je je vrij voelt.
Het contact met Karin vooraf en achteraf was heel prettig. Fijn dat ze flexibel was in het afspreken van dag/tijdstip ophalen en terugbrengen. De camper was prima, we hebben m.u.v. de badkamer alles gebruikt en er zelfs met 4 volwassenen in geslapen. Koken gaat prima en de grote ijskast en zelfs diepvries zijn superfijn. Al met al is het ons prima bevallen.
Vooraf duidelijke uitleg gekregen van Karin, (meer dan) alles is in de camper aanwezig. Badkamer hebben wij, zoals Karin al zei, als opslagruimte gebruikt. Bed was prima en de ventilator erboven in het dak was prettig. Technisch is de motor perfect en met bergen heeft 'ie geen problemen. Wij hebben er een fantastische vakantie mee gehad en voor herhaling vatbaar!
Op zaterdagmiddag kwamen we de camper halen. Karin, heel vriendelijk, liet ons de camper zien, erg mooi en compleet ingericht. Ook een fietsenrek achterop, heel handig, maakt de camper wel wat groter. Toen op reis, 10 dagen langs de Bretonse kusten. De camper voldoet goed, zowel op de camping als in de vrije natuur. Met het gas aan boord blijft ook dan de koelkast werken. Goed bed, goede nachten, voldoende kastruimte en ook onder het bed veel onmisbare accessoires voor de kampeerder. Motorisch voldoet de bus prima, al moesten wel het nieuwe rijden toepassen want de Franse stakers hadden een paar raffinaderijen platgelegd en er was niet overal diesel voorradig. Wij hebben een goede vakantie gehad en de camper voldeed aan alle verwachtingen. Dank je wel Karin!
Ons leven lang gekampeerd en nu voor het eerst een weekje met deze camper, Duitsland Frankrijk, Luxenburg en België om alles uit te proberen.
Camper heeft zich uitstekend geweerd tijdens het rijden en in de bergen van de Ardenne, het weer was guur en koud maar met de verwarming en de warmwatervoorziening was niets mis.
Je kunt merken dat het een privé camper is alles wordt wat soepel geregeld daar is Karin niet moeilijk in. De camper was niet helemaal schoon en een groot nadeel vonden wij dat je moeilijk bij de stoelen en tafel voor buiten kunt (liggen onder het bed).
Na een fijne kennismaking en goede instructie van eigenaresse Karin hebben we in de meivakantie een hele mooie reis door Frankrijk gemaakt met het gezin (4 personen) in de gehuurde Chausson camper.
Prima & nette camper, van alle gemakken voorzien (voldoende berging en ruime koelkast!) en vooral ook een hele sterke motor wat ervoor zorgt dat bergen probleemloos opgereden kunnen worden en dat je op de snelweg gewoon met het autoverkeer mee kan rijden. We hebben zo de route Napoleon grotendeels gereden in alle comfort. Alle benodigde spullen krijg je mee, inclusief comfortabele stoelen en tafel om buiten te zitten.
Tijdens de reis hadden we nog wat vragen en daarop werd ook snel gereageerd door de verhuurders.
Al met al was de vakantie hierdoor erg leuk en was onze eerste camperervaring een succes.
Een aanrader dus!
Zeker aan te raden! De camper was netjes, compleet, en vooral lekker warm :) Karin was bijzonder aardig en legde alles geduldig uit, en het was ook geen probleem dat de camper teruggebracht werd op een moment dat ze niet thuis was. Kortom: perfect!
We hebben een fijne tocht gemaakt met de chausson camper. Zeer compleet en comfortabel, voor zowel in als buiten de camper. Goede navigatie en audio systeem. Maar vooral de 130 PK maken dat je vlot mee komt in het verkeer en dat bergen een eitje blijken. Goede uitleg bij overdracht en heldere afspraken. Een aanrader!
Rijdt als een zonnetje en ziet dr uit als nieuw. Alles wat je nodig hebt zit er in, werkt uitstekend en wordt goed uitgelegd; een heerlijke camper en een zeer vriendelijke verhuurster.