Voel je vrij elke seconde die voorbij is komt nooit meer terug ..

Ford TRANSIT 100D VAN | (6 reviews)

Voorthuizen, Gelderland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Nico

Features

Length:
4.80 m
Width:
2.33 m
Height:
2.15 m
Year built:
1991
Tare Mass:
1660 kg
Gross Vehicle Mass:
2600 kg
Mileage included:
2000 km
Engine:
100 d 2500
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 21 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Third party incl. fire and theft
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

6 Reviews

Wij hebben een prachtige reis gemaakt met de camper door Schotland. Door de beperkte afmetingen van de camper is het rijden op smalle wegen goed te doen. Hoewel de camper gedateerd is, gaat het rijden op wegen met flinke hoogteverschillen prima.

Nico is zeer begaan met zijn camper. Dit is goed te merken aan de uitgebreide rondleiding en uitleg die hij gaf bij de overdracht. Tevens heeft hij de camper zeer goed uitgerust. Er is van alles in aanwezig, van verschillende verloopkabels voor een externe elektriciteitsbron tot aan een telescopisch statief wat geplaatst kan worden onder de luifel bij regenval.

Daarnaast is communiceren via Whatsapp met Nico erg prettig. Hij weet veel over de camper en reageert erg vlot.

Ten slotte, Nico was erg coulant toen er schade optrad. Hij deed veel moeite om de rest van de reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen en ging op zoek naar een zo betaalbaar mogelijke reparatie.
Wat een fantastische camper en dito verhuurder. We hebben de camping gebruikt tijdens een festivalbezoek. Het is erg goed bevallen: klein, maar fijn en alles zit erin. Perfect voor 3 personen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Read more reviews