Zeer ruime familie camper Fiat Ducato 2.8jitd LMC

Fiat LMC | (2 reviews)

Haarlem, Noord-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Dennis En Annemiek

Accepts 56% of the requests

Features

Length:
6.00 m
Width:
2.35 m
Height:
3.05 m
Year built:
2001
Tare Mass:
3000 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Mileage included:
1500 km
Engine:
Ducato 2.8 jitd
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 24 years
Cancellation policy: Normal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

2 Reviews

We hebben veel plezier gehad met de camper van Dennis en Annemiek in Engeland. De camper is voor 4 personen, met 2 vaste tweepersoonsbedden, lekker ruim. De camper is op leeftijd, maar heeft het prima gedaan. Bij een oudere camper loop je natuurlijk wel de kans dat er wat stuk gaat, maar het contact daarover met Dennis en de afhandeling daarvan verliep heel plezierig. We hebben als tip gegeven dat naast een mondelinge overdracht ook wat gebruiksaanwijzingen meegegeven kunnen worden, zodat je onderweg nog zaken kunt nalezen als je ergens tegenaan loopt.
De camper is ruim. Ondanks de grote dieselmotor, welke op zich redelijk zuinig is, is deze minder geschikt voor het rijden in de bergen. Doordat alle ramen in de alkoof niet open kunnen, is het slapen in de alkoof in warmere oorden niet echt een pretje.
Het contact met Dennis was in eerste instantie prettig. Bij de teruggave kregen wij pas nadat wij ruim onder weg waren om de camper terug te brengen een berichtje dat Dennis de afspraak niet kon nakomen. Na telefonisch overleg hebben we besloten om de camper op de afgesproken plek achter te laten en de sleutels door de brievenbus te gooien. Het getekende overdrachtsformulier zou nagestuurd worden. Ondanks meerdere herinneringen is dit nooit gedaan.