#2 5 persoons camper met rondzit

Fiat 290 | (4 reviews)

Bleiswijk, Netherlands

Features

Year built:
1992
Weight:
2640 kg
Km free:
1500
Fuel:
Diesel
Berths:
5
Seats:
5
Seatbelts:
3

Description

About the owner

Owner Wim En Marjo

Responds within 2 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 71% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (4)

We hebben veel plezier gehad in de camper en het contact met Wim en Marjo was heel goed. Ze hebben ons veel informatie gegeven voor de aankoop van onze eigen camper, super bedankt!
Genoten! Heerlijk met de kinderen door Zeeland gereden.
Een camper leent zich hier ideaal voor. De camper was dan wel niet nieuw (dat is ook echt niet nodig met kinderen van 7 & 3) maar kwam zeer betrouwbaar op mij over. Het was onze eerste keer en we gaan het zeker vaker doen! Heb je het nog nooit gedaan? Pak een camper en rij door Nederland. Even wennen aan het grotere voertuig maar echt iedereen kan het en..... we wonen tenslotte in een fantastisch land!
We hebben de camper maar even kort gehuurd voor 4 dagen om eens te proberen hoe het is om met een camper te reizen. De camper was erg goed onderhouden en alles deed het en was aanwezig. Alleen beddengoed en handoeken moesten mee. Wim En Marjo nemen de tijd om alles uit te leggen, zijn flexibel en ook duidelijk in hun afspraken! Had ik niet voormogelijk gehouden voor deze prijs.
Fantastische week achter de rug. Camper is prima bevallen en alles wat we nodig hadden was aanwezig. Contact met Wim en Marjo was zeer aangenaam. Samengevat: een aanrader voor iedereen die een avontuurlijke trek vakantie wil!!