Mooie Bürstner i572. In nette staat, zowel motorisch als interieur!

Bürstner Elegance i572 | (2 reviews)

Oostvoorne, Zuid-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Jasper

Accepts 53% of the requests

Features

Length:
6.05 m
Width:
2.20 m
Height:
2.85 m
Year built:
1999
Tare Mass:
2950 kg
Gross Vehicle Mass:
3200 kg
Mileage included:
2000 km
Engine:
Ducato 2.5 TDI
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
5
Seats:
6
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Strict

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

2 Reviews

We zijn 2 weken met de camper naar Italië geweest eerst naar Venetië en daarna naar Toscane het was voor ons de eerste keer met een camper het is ons super goed bevallen het is een ruime camper met alles erop en eraan goed twee persoonsbed de Camper rijdt zeer goed het was voor ons een super vakantie we hadden onze elektrische fietsen meegenomen dat maakte het compleet Roderik bedankt
Wij hebben een hele leuke vakantie gehad met de camper van Roderik. de camper was wel is waar gedateerd (18 jaar) maar des al niet te min hebben we genoten.
Het contact met Roderik was prima en tijdens onze vakantie hebben we hem ook nog op de hoogte gehouden van onze vakantie met zijn camper.

al met al hebben we het super leuk gehad maar de volgende keer zullen we toch een iets andere camper nemen met een vast bed. We moesten nu elke dag klimmen.