Op pad met Ludwig

Mercedes-Benz MB 100 D-L | (4 reviews)

Amstelveen, Noord-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Kathleen

Responds within 6 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 60% of the requests

Features

Year built:
1992
Tare Mass:
2280 kg
Gross Vehicle Mass:
2810 kg
Mileage included:
1000 km
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 28 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

4 Reviews

De eerste 10 dagen waren leuk! Ludwig is een kleine maar gezellige camper die van veel gemakken voorzien is. Het was even wennen aan het langzame tempo maar we waren op vakantie... helaas kwam ik er op een gegeven moment achter dat de camper niet meer remde. Een lang verhaal kort: we konden niet meer verder. Met de eigenaar alles prima opgelost maar wel veel gedoe met camptoo, de verzekering en het regelen van vervangend vervoer. Uiteindelijk is alles goed opgelost maar ik ben wel weer aan vakantie toe.
Ons eerste avontuur met een camper.
Op 23 juli juli was het zover 'op pad met Ludwig'. We hebben de sleutels en gasfles bij Kathleen opgehaald. In een overvolle Aygo op naar Ludwig. Nadat alle spullen ingeladen waren gingen wij ervoor. Ludwig en ik moesten in het begin even aan elkaar wennen maar na 10 minuten ging het prima. We hebben lekker rustig gereden en meerdere stops gemaakt. De heuvels bij de Ardenne vonden zowel Ludwig als ik erg spannend maar ook dat ging na een tijdje beter. Eenmaal aangekomen op de camping hebben wij ons plekje gezellig gemaakt. De camping ( Parc la Clusure) is ook een aanrader. Gezien het mooie weer hebben wij het gemaakte bed gelaten voor wat het was. Gelukkig koelde het in de avonden af en hebben wij heerlijk in Ludwig geslapen. Al met al een geslaagde vakantie, goed bed, veel spullen voorradig en heerlijk om zelf een koelkast en gasfornuisje te hebben waarbij jezelf iets kan maken.

Read more reviews