Nette en complete camper, zelfvoorzienend

Dethleffs 230 | (4 ratings)

Staphorst, Overijssel, Netherlands

About the owner

Owner Albert Jan

Features

Length:
6.80 m
Width:
2.50 m
Height:
3.00 m
Year built:
2000
Tare weight:
2883 kg
Max. weight motorhome:
3500 kg
km's included p/w:
1500 km
Engine:
2.8 JTD
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual transmission
Driver licence:
B
Berths:
4
Seats:
4
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4

Description

Facilities

Show more Show less

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch license allowed
Minimum age: 25 years

Insurance

Cover
Comprehensive
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Alternative camper included, Accomodation costs in case of repairs, Transport costs to garage and alternative accommodation and Breakdown service

Deposit

The deposit for this camping vehicle is €500. The deposit will be returned to you after the rental period.

4 Ratings

Wat keken wij uit naar deze vakantie. Het zou onze uitgestelde huwelijksreis worden. Eigenlijk een reis vanwege de viering van onze derde trouwdag. De eerste stop werd Koblenz, (D) AlbertJan had ,ter demonstratie , van de Garmin navigatie een bestemming ingetoetst, een prachtplek. Evenwel werden we daar "overvallen " door een Camperplaatsbeheerder die ons aansprak en vertelde dat wij niet mochten blijven staan vanwege de sluiting van de camperplaats door overmacht, vanwege het corona virus. Ha, natuurlijk geloofden we hem niet direct, maar een uurtje later bleken alle campers toch echt te vertrekken. Wij ook, Garmin bracht ons naar de dichtsbijzijnde volgende stop. Het zeer gedetailleerde instructieboek en de tevoren gekregen uitgebreide uitleg, gaf ons de gelegenheid om snel TV nieuws te kunnen kijken, en we schrokken. Nieuwsberichten over corona vlogen ons aan. Grenzen zouden sluiten, evenementen sluiten, winkels restaurants alles, dat werd even wennen aan het idee, moeilijk voor ons om te accepteren en om te schakelen naar het idee om AlberJan te bellen een oplossing voor de situatie te vinden. Zeer fideel konden we afspraken maken , wat neer kwam op een tegoedbon voor een herkansing de campertocht dan alsnog te kunnen doen. De supergoed ingerichte camper bood ons alle luxe waarmee we drie nachten konden overblijven in de natuur. De laatste stop werd Limburg s Valkenburg. Maar daar bleek ook alles al naar Ruttes maatstaven ingericht te zijn. Alles was er dicht. Voor ons echt reden om Alberts tegoedbon over enkele maanden in te wisselen voor een herkansing. We besloten nu echt naar huis te gaan. Eenmaal thuis bracht Albert mij , als klap op de vuurpijl , even naar huis, waardoor ik niet met het OV hoefde te reizen. Kortom alles, was top geregeld, goed gecommuniceerd, fideel afgesproken, de camper rijdt heerlijk en het matras slaapt uitstekend. Dank aan Albert, we hopen dat Corona gauw achter de rug is en de open samenleving de crisis gauw kan weerstaan.
Een echte aanrader! We hebben 2,5 weken met veel plezier gebruik gemaakt van deze camper. Tot hoog in de Alpen bracht hij ons zonder problemen en we hebben genoten van de ruimte, het comfort en het gebruiksgemak door alles wat er in de camper aanwezig is.
Het contact met Albert Jan was zeer prettig en relaxed. We konden ruim van tevoren de camper komen bekijken en zelfs een proefritje maken. Dit gaf alvast wat vertrouwen van beide kanten :)

Read more reviews