Gezellige en klassieke camper!

Peugeot 290 | (4 reviews)

Meeden, Groningen, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Aaldrik & Aletta

Responds within 4 hours
Responds to 100% of the messages
Accepts 81% of the requests

Features

Length:
6.00 m
Width:
2.15 m
Height:
3.30 m
Year built:
1991
Tare Mass:
2070 kg
Gross Vehicle Mass:
3100 kg
Km free:
1000
Engine:
Peugeot 2.5
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
5
Seats:
6
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 20 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Included
Towing costs, Accommodation following an accident, Passenger insurance and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €250.

4 Reviews

We hebben met veel plezier gebruik gemaakt van de camper, die in goede staat verkeerd en erg compleet is uitgerust! Het contact met Aaldrik en Aletta verliep zeer gemakkelijk, ook daar hebben we goede herinneringen aan. Wij onthouden deze camper als geschikte optie voor een volgende keer!
We hebben met de camper een fantastische vakantie gehad.
Het was onze eerste camper ervaring, en dat is ons echt goed bevallen, de vrijheid van snel de boel weer inpakken en door reizen is echt ideaal.
Het is niet de jongste camper meer, en na een technisch mankement, wat adequaat door Aaldrik zelf werd opgelost, waren we ook echt later op pad dan gedacht, maar daarentegen mochten we de camper ook weer wat later inleveren, omdat er geen huurder meer achter aan kwam.

Verder genoten van het feit dat de camper je automatisch onthaast, met max 95 km/u kunnen genieten van het rijden, de omgeving en met de arko, met open raampjes rijden, was het goed toeven in de camper met de extreme temperaturen die we hebben gehad op onze reis.
De spierballen zijn flink getraind daar stuurbekrachtiging een term is die ontbreekt aan de camper. Het is tijdens het rijden absoluut geen gemis, maar met manoeuvreren op de camping wel merkbaar.
De stuurversnelling went binnen 5 minuten.

Enige wat ons verraste was de naheffing achteraf, was ons niet expliciet meegedeeld dat je 1000km vrije kilometers in de week hebt. Het was niet het bedrag, maar de verrassing achteraf wat het een beetje nare smaak gaf.

Al met al hadden we de vakantie absoluut niet anders willen invullen en rijden dan dat we hem gereden hebben, hadden we de tijd gehad hadden we ook nog graag een week er aan vast geplakt, en zou het ook zo weer doen met deze camper en de verhuurder, het contact was prettig, zowel vooraf als onderweg.

Op basis van onze ervaring zou ik de camper absoluut aanraden om eens mee op pad te gaan, echt een hele leuke ervaring als je het nog nooit gedaan hebt.

mvrgr Evert


Read more reviews