Leuke frisse complete 2 persoons camper

Volkswagen Knaus Traveler | (3 reviews)

Ouderkerk aan de Amstel, Noord-Holland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Erik

Accepts 70% of the requests

Features

Length:
6.49 m
Width:
2.10 m
Height:
3.25 m
Year built:
1993
Tare Mass:
2220 kg
Gross Vehicle Mass:
2801 kg
Km free:
1000
Engine:
2.4
Fuel:
Diesel
Transmission:
Manual
Driver licence:
B
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
3

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Strikt

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Included
Towing costs, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €250.

3 Reviews

In april hebben wij deze camper gehuurd en wij zijn tevreden over de camper en de verhuurder. Vooraf hebben we prettig contact gehad voor het maken van afspraken en er werd ook prima meegedacht over onze wensen. Het was bijvoorbeeld mogelijk om de camper vooraf te bekijken en dat was voor ons belangrijk. De verhuurder stelde zich ook flexibel op over de tijdstippen voor het ophalen en terugbrengen. Op de dag van vertrek werd ook uitgebreid uitleg gegeven. Een aantal zaken werden benadrukt als extra belangrijk voor de camper en voor onszelf als huurders. Het is wel handig als die punten op papier zouden staan als een soort checklist tijdens de huurperiode.
Als je gewend bent om met een (kleine) personenauto te rijden, dan is het rijden met een camper wel even anders. In het begin was het wennen aan het sturen en schakelen, maar al na een paar uur voelde alles vrij vertrouwd. Het rijden met de camper verliep soepel. Bij een rustige snelheid (100 km/uur) is niet veel te merken van de rijwind van grote passerende voertuigen en in de cabine is het geluid van de motor, banden en windgeruis dan ook veel minder. De camper verkeerde in goede staat en alles wat wij nodig hadden was aanwezig en functioneerde prima. Het was te merken dat de verhuurder zuinig is op zijn camper en dat verwacht hij vanzelfsprekend ook van zijn huurders. Het terugbrengen ging ook naar tevredenheid. De verhuurder was geïnteresseerd in onze ervaringen met de camper en stond open voor suggesties voor enkele kleine aanpassingen. Wij hadden een fijne vakantie, met een degelijke camper en van een professionele verhuurder. Aanbevelenswaardig.
Wij hebben een fijne vakantie gehad met de camper van Erik. Het was alleen jammer dat het weer zo tegen zat. De eerste dagen hebben we heerlijk van het buitenleven kunnen genieten en ook van de camper. Fantastisch dat er zoveel vernuft in deze camper aanwezig was. Alles was goed verzorgd en Erik heeft een uitstekende uitleg gegeven aan twee gloednieuwe camperaars. Vanwege het slechte weer zijn eerder terug gekomen maar dit lag beslist niet aan de camper.

Read more reviews