Avontuurlijk goedkope vakantie

Cristall CHAMP | (10 reviews)

Bennekom, Gelderland, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Hans

Accepts 81% of the requests

Features

Year built:
2004
Tare Mass:
2845 kg
Gross Vehicle Mass:
3500 kg
Km free:
Unlimited
Fuel:
Diesel
Driver licence:
B
Berths:
6
Seats:
4
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch licence compulsory
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Included
Alternative transport, Replacement camper included, Accommodation following an accident, Towing costs and alternative accommodation (after an accident) and Roadside assistance

Bond

The security bond for this vehicle is €1,000. The bond will be refunded after your trip ended and needs to be authorized at least 2 days before your trip starts.

With our excess reduction insurance you are able to reduce the security bond to €350.

10 Reviews

Onze eerste camper ervaring als gezin van 4 was TOP met de camper van Hans. Reed erg goed en makkelijk. Wij zijn totaal geen kampeerders maar het is echt super fijn dat je al je spullen zo voor de deur kan inladen, bedden opmaken, koelkast vullen enz. En zo kwamen we erachter dat de camper echt enorm veel opbergruimte heeft. Ook het instructiefilmpje en het contact met Hans vooraf was top.
Wij hebben een rondje Nederland gedaan net tijdens de hittegolf... ga je hartje zomer richting het zuiden van Frankrijk dan kan het tijdens het rijden wel erg warm worden in het achtergedeelte. Rijder en bijrijder hebben daar minder last van.
Maar wij hebben een topvakantie gehad. Bedankt Hans en Camptoo!
Wij (gezin met 3 kinderen) hebben de afgelopen 3 weken genoten van de camper van Hans. Deze is zeer uitgebreid ingericht en voorzien van alles wat je maar kunt bedenken. Hans was op verschillende momenten direct bereikbaar voor vragen (bijv. hoe moeten we de luifel opzetten?). Je merkt wel dat de camper wat ouder is, sommige haakjes van de ramen zijn bijv. wat gammel, etc. Het enige dat wij hebben gemist tijdens de afgelopen hittegolf, is een airco tijdens het rijden. Kortom wij zijn heel tevreden, zowel met de camper als de service van Hans. Zeker voor herhaling vatbaar.

Read more reviews