PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992 PEUGEOT Burstner camper from 1992

Gezellige 4-6 persoons camper met 4 vaste slaapplaatsen!

PEUGEOT Burstner | Heerhugowaard, Netherlands | (6 reviews)


sleeps 6

1992

Alcove motorhome
from 53 per night
Pick-up from 3:00pm
Drop off 10:00

Fill in dates for exact prices

Total

What happens if I click on "Request reservation"?

Do you like what you see? Book fast:
143 persons viewed Ruud & judith's camper
in the past two weeks

Description

Features

Year built:
1992
Weight:
2580 kg
Km free per week:
1000
Engine:
2.5 TD
Fuel:
Diesel
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
5
Seats while driving:
5
Reply %:
87.50%
Response time:
7 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Dutch license compulsory
Minimum age: 28 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Worldwide

Reviews (6)

Met één woord GEWELDIG...

Ruud & Judith zijn zeer vriendelijk in het contact over de Camper.
en de camper is helemaal compleet werkelijk alles er op en eraan.
Het is een oudje en het is even wennen als je voor het eerst weg rijd maar na vijf minuten ben je de koning te rijk en kan het niet lang genoeg duren naar je bestemming.
hij rijd super en tot onze verbazing ook best zuinig.

Bij het ophalen krijg je een heldere uitleg over alles wat in/op/aan de camper zit.
EN dat is veel dus ik was een aantal dingen vergeten maar alles spreekt voor zich dus dat kwam helemaal goed.

de camper is ruim genoeg om met 2 volwassenen en twee kinderen lekker te toeren en met de tent erbij is de lol compleet.

wij hebben genoten van onze vakantie en kan de camper zeker aanraden..

Ruud en Judith bedankt dat jullie de camper beschikbaar stellen voor ons huurders en dat meer mensen op deze manier de mogelijkheid hebben om op deze manier vakantie te vieren.
Beste Judith en Ruud, we hebben genoten van de vakantie met jullie camper. Natuurlijk niet de nieuwste vd nieuwste meer, maar prima in orde nog en daardoor een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Hij brengt je overal, zit heerlijk tijdens de ritten en dat is heel wat waard. Het contact ook superleuk en heel eerlijk. Netjes en schoon opgeleverd, bedden opgemaakt en supergastvrij welkomstpakket. Alles wat je nodig hebt is aanwezig tot spelletjes en films (met tv) aan toe. Evenals een goed werkende airco. Wij zeggen: bedankt en wensen de volgende huurders net zoveel genot als wij hadden! Groetjes, Hans en Angelique
Alles prima geregeld....tot en met de afhandeling van de borg.

Aanrader
Nee
Het was voor ons de eerste keer dat we met een camper op pad gingen. Ruud nam uitgebreid de tijd om alles toe te lichten. Ook stond er een welkomstpakket klaar in de camper, erg attent. Ik wilde de camper graag 's ochtends ophalen ipv 's middags, dat was geen enkel probleem. Camper was prima, beetje gedateerd, maar wel goed onderhouden en prima voorzieningen. Lekkere ruime koelkast en voldoende ruimte binnen. Wat ons betreft gaan we vaker met de camper op pad!
Zoals al omschreven, gezellige camper! We hebben een paar heerlijke dagen gehad, alles werkt en als extraatje een welkomspakket, opgemaakte bedden en TV met films voor de kids maken dit mede tot een geslaagde trip.

How it works

Similar campers