Fiat Ducato 244L, PÖSSL 2 win

Fiat 244 L | Eijsden, Netherlands | (3 reviews)


sleeps 2

2002

Bus camper
from 79 per night

Fill in dates for exact prices

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Length:
5.60 m
Width:
2.00 m
Height:
2.50 m
Year built:
2002
Weight:
2570 kg
Km free per week:
1500
Engine:
Ducato 2.8 jtd
Fuel:
Diesel
Berths:
2
Seats:
4
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4
Reply %:
75.00%
Response time:
10 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
No children
Snow destinations not allowed
Festivals not allowed
Non-Dutch license allowed
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (3)

De 3 weken vakantie met de Pössl van Jos en Engelien was geweldig! Het was onze eerste try out van een campervakantie en is uitstekend bevallen. We waren al snel gewend aan het samen manoeuvreren in de camper. En vonden ook al snel een goede balans tussen de tijd die je wilt besteden aan het rijden en de tijd die je nodig hebt om ergens te blijven en te genieten van de plek. We zijn daardoor op veel prachtige en fijne plekken geweest tijdens onze reis door het oostelijke deel van Frankrijk naar de Middellandse Zee en weer terug via een andere route. De Pössl was voor ons groot genoeg en had ook genoeg power om waar nodig snelheid te maken. Het manoeuvreren gaat gemakkelijk met deze betrekkelijk kleine camper. Motorisch en technisch was er geen enkel probleem, vermoedelijk ook omdat Jos de auto zorgvuldig laat onderhouden. Jos en Engelien zelf zijn zeer gastvrij en behulpzaam (zo kon ik Jos ook tijdens de vakantie nog bellen bij eventuele problemen). De briefing voor het vertrek was volledig en ook de naslag -documentatie in de auto was compleet. De uitrusting is compleet.
Kortom, wij willen er zelf ook één! :-) En zijn Jos en Engelien dankbaar dat ze ons hun camper hebben willen meegeven om dit zelf te kunnen ervaren. We hadden dit niet willen missen!
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in de camper van Jos en Engelien. De ontvangst was heel hartelijk en Jos nam alle tijd om ons alles uit te leggen.
Omdat wij op twee uur afstand van Jos wonen, hebben we onze spullen ingepakt en ter plekke overgepakt. De auto konden we aan de straat laten staan.
De buscamper deed het altijd, we hebben geen problemen gehad.
Het is een auto voor mooi weer. Als je er een tijdje in moet bivakkeren vanwege slecht weer, is het erg klein.
Het heeft een prima bed en is ingericht met alles wat je nodig hebt voor een kampeervakantie.
Verwacht geen luxe, gewoon een leuke basis campervakantie.

De vakantie met de Camper van Jos is prima bevallen. We hadden van ons zelf een topper meegenomen omdat we niet zo van harde matrassen houden en hebben daarop uitstekend geslapen. De camper heeft beperkte binnenruimte, maar voor 2 personen is het goed te doen, zeker bij mooi weer. Op de snelweg kan je perfect meekomen met het verkeer: de camper rijd moeiteloos 125 km/uur.