Fijne Peugeot J5 met Fendt opbouw.

PEUGEOT 290 | (7 reviews)

Utrecht, Netherlands

Features

Year built:
1991
Weight:
2180 kg
Km free:
1750
Engine:
2.5 TDI
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
4

Description

About the owner

Owner Addie

Responds within 7 hours
Responds to 91% of the messages
Accepts 72% of the requests

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Family friendly
Festivals not allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Normaal

Insurance

Cover
WA + Beperkt casco
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

Reviews (7)

Hi Addie, wat een fijne camper! We hebben een heerlijke dag en avond doorgebracht aan het strand en onder het dak naar de regen geluisterd. Het is een perfecte camper om er even mee tussenuit te zijn. Dank je wel voor je gastvrijheid! Groeten Masha & Ronald
De camper van Addie is echt fantastisch! Geweldig dat hij deze op een korte termijn beschikbaar had en flexibel was in zijn haal&breng tijden. Dit hielp ons enorm. Ook het afspreken met Addie verliep goed en moeiteloos.

De camper is gezellig oud en knus. Met stoeltjes en een tafeltje, ideaal om te lunchen. Het was erg leuk om een keer in zo een oud pareltje te mogen rijden. We hebben het erg gezellig gehad! Ook handig dat er in de camper een aanstekerhouder met usb connector ligt, ideaal voor al die moderne technieken.
Echt een aanrader, ik zou hem zo nog een keer huren of aanbevelen.
Prima camper, niet nieuw meer maar was perfect voor mijn behoefte. Addie is prettig om van te huren, flexibel en vriendelijk!
De camper was geweldig en verhuurder enorm vriendelijk en behulpzaam. Met het warme weer was de uitstekende - ijsjes in het vriesvakje - koelkast ook heel fijn. Echt een aanrader!
Echt een leuk charmant campertje. Stoelen zitten heerlijk voor een lange rit en je vindt alles in de camper wat je nodig hebt en waar je niet aan denkt als je voor het eerst met een camper weggaat: zoals stoeltjes, tafeltje en afwasmiddel :). Fijne manier van communiceren met de eigenaar ook, zeker een aanrader voor een tripje.
We hebben met deze Peugeot camper uit 1991 heerlijk gekampeerd in de Achterhoek. Het fraaie Pinksterweer heeft daar veel aan bijgedragen. De luifel was heerlijk voor de schaduw.
Zelf hadden we campingstoelen meegebracht omdat de 4 regisseursstoelen ons minder geschikt leken. Voor stoere mensen met een lengte boven de 1.70 m is het rijden geen probleem. Mijn kleine vrouw (1.55 m) kon niet bij de pedalen.
Houd rekening met een behoorlijk geluidsvolume tijdens het rijden. Ook flink anticiperen in het verkeer omdat er geen rembekrachtiging op zit.
Ik neem aan dat Addie met de voorbanden met flinke haarscheuren niet door de APK keuring komt. Dus die zullen wel vernieuwd moeten worden. Anders is een grotere reis niet aan te bevelen.
Zelf heb ik boven geslapen, prima geslapen, weinig omkleedruimte in de hoogte. Mijn vrouw sliep beneden en had alle ruimte.
Een grote wens van ons voor deze camper is een voetenbankje om in en uit de camper te stappen. Die hebben we gemist.
Het was onze eerste keer en deze camper en verhuurder was geweldig. Wij hebben een super weekend gehad!