Compacte, comfortabele en frisse camper voor een onbezorgde en avontuurlijke camperreis in Zuid-Spanje.

Fiat Chausson | Málaga, Spain | (2 reviews)


sleeps 4

2001

Semi-integrated motorhome
from 99 per night

Fill in dates for exact prices

What happens if I click on "Request reservation"?

Description

Features

Length:
5.95 m
Width:
2.26 m
Height:
2.71 m
Year built:
2001
Km free per week:
0
Engine:
Ducato 2.8 JTD
Fuel:
Diesel
Berths:
4
Seats:
6
Seatbelts:
4
Seats while driving:
4
Reply %:
75.00%
Response time:
10 hours

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
No pets
Family friendly
Snow destinations allowed
Festivals allowed
Non-Dutch license allowed
Minimum age: 25 years
Cancellation policy: Medium

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe

Reviews (2)

Wij hebben genoten van een geweldige vakantie in Spanje. Hier hebben onze ervaringen met Bart zeker aan bijgedragen. De camper was fijn, goed mee te rijden en van alle gemakken voorzien. Daarnaast was de service erg prettig, er werd meegedacht om alles voor ons zo goed mogelijk te regelen. We kregen tips mee over leuke plekjes, goede campings etc. Kortom wij hebben een fantastische vakantie gehad en zullen Bart zeker aanraden bij vrienden en familie.
Hi Bart,
De camper "Monda" was in één woord: FANTASTISCH! Vanwege de krachtige motor (2.9 l diesel) is de Monda een pittige camper die het reizen ontzettend prettig maakt, vooral als je ook wat meer inlands wilt gaan reizen richting bergachtige gebieden voelt de camper erg aangenaam en veilig aan. Ook op wat 'krappere' campings is de camper prima te handelen.
Daarnaast heeft de complete uitrusting gezorgd voor een zeer aangename en fijne campervakantie, we hebben letterlijk nergens gebrek aan gehad. Mijn dochtertje maakte even de opmerking dat een TV'tje leuk was geweest, maar ik had niet voor niks bewust ook de tablet thuis gelaten... ;-)
Zeker een aanrader om met deze camper rond te reizen en de service van GoSpain is echt super! We zijn van het vliegveld opgehaald en ook weer weggebracht bij vertrek. Bij aankomst bij de Finca hebben we onder het genot van een verkoelend drankje uitgebreid uitleg gekregen over de camper en de omgeving, met tips over de te bezoeken campings en staanplaatsen. Erg vriendelijke en gemoedelijke ontvangst en begeleiding.
Bart en Karin, heel erg bedankt en zeker tot ziens!!