Dethleffs Globetrotter Esprit 6-persoons Alkoof Camper

Dethleffs Esprit | (3 reviews)

Spierdijk, Netherlands

About your Camptoo host

Your host Nicole

Accepts 17% of the requests

Features

Year built:
2001
Weight:
2710 kg
Km free:
1750
Fuel:
Diesel
Berths:
6
Seats:
6
Seatbelts:
4

Description

Facilities

Accessories

House Rules

No smoking
Pets allowed
Family friendly
Snow destinations not allowed
Festivals allowed
Non-Dutch licence allowed
Minimum age: 23 years
Cancellation policy: Flexibel

Insurance

Cover
WA + All risk
Policy territory
Europe
Roadside assistance included

3 Reviews

Voorop gesteld we hebben een geweldige reis door Europa gemaakt en de camper heeft ons overal zonder problemen naar toe gebracht. Tegelijk zijn er wel wat puntjes van kritiek; eigenlijk voornamelijk aan het adres van Camptoo: de camper was niet in erg goede staat.
Waterpomp werkte slecht, enkele horren vielen uit elkaar, cd-speler bleek niet te werken, koplampen waren niet betrouwbaar en verder nog wat ouderdomsongemakken.
Huurders waren vriendelijk en behulpzaam. Ze waren niet zo heel goed op de hoogte van de details van de camper, Maargoed.
Het is vooral de prijs-kwaliteit waar we over gestruikeld zijn. En Camptoo bepaalt blijkbaar de verhuurprijs. Voor een heel klein beetje meer huur ik volgende keer een nieuwe.
De camper heeft zo zijn gebruikerssporen na 17 jaar maar doet het nog best. Het zou fijn zijn wanneer de camper echt schoon wordt afgeleverd , de papieren zoals kentekenbewijs in de camper is of wordt overhandigd en er een korte handleiding in de camper aanwezig is. Bij terugkomst hebben we een aantal tips en opmerkingen ook aan Nicole aangegeven. Ik hoop dat ze hier wat mee doen voor de eventueel volgende huurders. We hebben een fijne vakantie gehad naar Karinthie, Oostenrijk.

Read more reviews